Marcel Ciolacu susţine că nu a regizat niciun atac la adresa lui Vasile Dîncu în interiorul PSD. „Credeţi-mă că am capacitatea”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, joi, că "nu a regizat" niciun atac în interiorul partidului împotriva profesorului Vasile Dîncu, aşa cum acesta a susţinut în spaţiul public.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 13:26
Marcel Ciolacu susţine că nu a regizat niciun atac la adresa lui Vasile Dîncu în interiorul PSD. „Credeţi-mă că am capacitatea”

Întrebat despre schimbul de replici din ultimele zile dintre Vasile Dîncu şi Lia Olguţa Vasilescu, Marcel Ciolacu a afirmat că PSD „este un partid viu” şi a explicat că Vasile Dîncu nu a regizat niciun atac.

„Prohodul PSD se tot cântă de 30 de ani. (…) Eu ţin foarte mult la domnul profesor Dâncu, a fost o declaraţie un pic neconformă cu realitatea. Din discuţia mea cu domnul profesor Dâncu mi-a spus că a fost citat cu totul altfel decât a declarat. (…) E un partid viu, de oameni care-şi exprimă părerea, au dat declaraţii şi împotriva mea, nu mă deranjează. Eu n-am ieşit la presă sau în spaţiul public să critic vreun coleg care a avut o altă părere decât părerea mea. Nu a fost regizat niciun atac (la adresa lui Vasile Dâncu – n.r.). Credeţi-mă că am capacitatea, dacă voiam să fie ceva regizat, să fie de o amploare substanţială”, a afirmat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale. „Şi noi suntem de acord cu data de 27 septembrie”

De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat că social-democraţii sunt de acord, în principiu, ca alegerile locale să fie organizate pe data de 27 septembrie. Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai menţionat că aşteaptă motivarea CCR pentru a şti cine va stabili data alegerilor –  Guvernul sau Parlamentul.

Tot astăzi, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, a precizat că a primit în ședinta social-democraților o solicitare de a fi depusă o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii