Marcel Ciolacu: „Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern sunt răspunzători de dezastru!”

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a comentat ultimele date îngrijorătoare privind situația bolnavilor Covid-19 din țara noastră. El consideră că vinovați sunt și cei care au „trădat” la moțiunea de cenzură și au ținut în funcție Guvernul PNL.

01 sept. 2020, 11:56
Marcel Ciolacu: „Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern sunt răspunzători de dezastru!”

„Un nou RECORD negativ – 60 de morți de COVID-19! Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!!

Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL!

Dumitru Buzatu, despre excluderea celor care au absentat de la moţiune: E o prostie. Reacţiile acestea de orgoliu nu fac bine

Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor!

Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm și să venim cu soluții!”, a precizat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

PSD a încercat să dărâme Guvernul condus de PNL, dar nu a reușit deoarece nu a strâns destui parlamentari care să voteze moțiunea.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi că 60 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore, fiind cel mai mare număr de la izbucnirea pandemiei. De asemenea, un record negativ este înregistrat şi în privinţa pacienţilor aflaţi la ATI, unde în prezent sunt internate 522 de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.053 de cazuri noi au fost înregistrate, totalul fiind 88.593.

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la ieşirea din sala de plen în care ar fi trebuit să se dea un vot asupra moţiunii de cenzură, că în mod ”categoric” PSD va lua ”o nouă decizie politică” pe această temă, decizie pe care partidul o va anunţa. El a precizat că în următoarele două zile PSD va la o decizie şi va ”veni cu precizări”.

”În acest moment, PSD nu are 233 de voturi. Am încercat să avem o majoritate. Nu s-a făcut cvorumul. Eu vă spun că nu s-a votat moţiunea de cenzură”, a afirmat Ciolacu.

El a adăugat că PSD are dreptul constituţional de a depune o nouă moţiune de cenzură în următoarea sesiune parlamentară.