Marcel Ciolacu: „V-ați pus un premier de paie, să nu vă încurce planurile. Acest Guvern e deja născut mort. Sunteţi o ruşine naţională”

Marcel Ciolacu a precizat din nou că PSD nu va vota sub nicio formă Guvernul Cîțu. Președintele social-democraților e de părere că liberalii au propus „un premier de paie”, ca să nu le încurce planurile.

23 dec. 2020, 16:37
Marcel Ciolacu: „V-ați pus un premier de paie, să nu vă încurce planurile. Acest Guvern e deja născut mort. Sunteţi o ruşine naţională”

„Cred că până şi mocheta din birou v-au ales-o ei, domnule Cîţu”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD subliniază faptul că cei din opoziție au venit cu un „Guvern cu liste de interese”.

„Aţi pierdut alegerile. Românii v-au trimis acasă, dar domnule Orban nu aţi înţeles nimic. În loc să plecaţi acasă, v-aţi dat mână în goana dumneavoastră după ciolan. De două săptămâni românii privesc sideraţi cum vă sfâşiaţi între voi, pentru scaunele voastre şi pentru putere. De aceea v-aţi pus un premier de paie, să nu vă încurce planurile.

Cred că până şi mocheta din birou v-au ales-o ei, domnule Cîţu. Domnule Orban-Cîţu aţi venit azi în Parlament cu un Guvern cu liste de interese. Nu aveţi nicio soluţie în programul de guvernare, nicio măsură pentru viaţa românilor, nicio reformă. Aţi venit doar să prăduiţi cât de mult puteţi. Să privatizaţi sănătatea, să creşteţi taxele, să omorâţi agricultorii români”, a afirmat Marcel Ciolacu, în plenul reunit de miercuri.

Citiți și Florin Cîţu, întâmpinat cu aplauze, dar şi huiduieli în plenul Parlamentului. Orban: Să se ducă pe stadion dacă vor să huiduie

Marcel Ciolacu a avut și un mesaj dur pentru Orban: „Aţi sperat să vă salvaţi, dar de abia acum va începe cel mai negru coşmar pe care l-aţi avut vreodată”.

„Acest Guvern e deja născut mort. Ştiţi că veţi pleca foarte repede. PSD nu va vota niciodată un astfel de Guvern. Sunteţi o ruşine naţională. Românii mai au un singur aliat în Parlamentul României – PSD. Vom rămâne alături de români, le vom apăra drepturile, ne vom bate cu voi în comisii, în plen, pe tot terenul. Domnule Orban ţineţi minte ce vă zic astăzi în Parlamentul României – aţi sperat să vă salvaţi, dar de abia acum va începe cel mai negru coşmar pe care l-aţi avut vreodată”, a completat Ciolacu.

Parlamentul dezbate în acest moment şi urmează să voteze în plenul reunit învestirea Guvernului Cîţu.

Citiți și Guvernul Cîţu cere votul Parlamentului. Florin Cîţu: „Nu am să înşel încrederea cu care voi fi învestit”. Ce conţine Programul de guvernare