Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului. Artistul are grave probleme financiare

Marcel Pavel a ajuns să aibă probleme financiare, fiind afectat puternic de pandemia COVID. O investiție proastă din urmă cu mai bine de 10 ani i-a scăzut considerabil fondurile.

23 apr. 2021, 09:04
Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului. Artistul are grave probleme financiare

Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului.  Artistul are probleme financiare încă din anul 2008, iar pandemia COVID a accentuat acest lucru, fiind anulate concertele și evenimentele la care participă. Veniturile sale au scăzut considerabil în această perioadă, acesta declarând că a ajuns la ”fundul sacului”.

În anul 2008, Marcel Pavel a investit uriașa suma de 40.000 de euro în niște terenuri, iar de atunci nu își mai revine cu banii. Mai mult decât atât, acesta are de întreținut opt persoane, pandemia afectându-l și mai puternic. Încă de atunci artistul încearcă să se redreseze, dar pandemia i-a pus bețe în roate.

Citește și: Imagine de MILIOANE. Gina Pistol i-a arătat fața fetiței sale. Cum arăta micuța Josephine

Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului. Artistul are probleme cu banii

„Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel în cadrul unei emisiuni tv.

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus la jumătatea anului 2020 și a trecut prin momente grele. Acesta a fost internat o perioadă lungă în spital, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 50%. Acum, Marcel Pavel s-a refăcut și a reușit să treacă cu bine peste momentul de cumpănă. Artistul așteaptă să se vaccineze, deși se teme de reacții adverse pentru că e predispus la tromboze

„Mă vaccinez după Paşte, am avut anticorpi. Am teamă de reacţii adverse, sunt predispus la tromboze de atunci, de la tratament. Am 62 de ani totuşi!”, a mai declarata Marcel Pavel.

Citește și: Drama lui Florin Piersic. Sora lui a înecată, la doar 15 ani: „A sărit în Prut să-şi salveze colega de bancă”