Marcel Pavel a plecat în vacanţă după externarea din spital. „A cincea zi de recuperare. M-am rugat”

După 14 zile petrecute pe un pat de spital, la Institutul Matei Balș" din Capitală, artistul Marcel Pavel simțea nevoia de evadare. Astfel, la doar câteva zile de la externarea de artistul și-a făcut bagajele și a plecat într-o scurtă vacanță în România, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 12:59
Marcel Pavel a plecat în vacanţă după externarea din spital. „A cincea zi de recuperare. M-am rugat”

Marcel Pavel s-a externat vineri, 1 iulie, din spital, după ce a fost internat fiind infectat cu coronavirus la „Matei Balş” din Bucureşti. Artistul suferise inițial de sinuzită, fiindu-i afectate căile respiratorii superioare, dezvoltând apoi o dublă pneumonie, conform declarațiilor sale.

Citeşte şi: Primele imagini cu Marcel Pavel, la scurt timp după ce a fost externat din spital. Cum arată acum artistul

Vineri, după două zile de la externare, Marcel Pavel a plecat într-o scurtă vacanță în România, în Câmpulung Muscel. „Prima zi de relaxare în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor”, a scris solistul.

Acesta a ales un complex în mijlocul naturii, din apropierea Munților Piatra Craiului și Iezer, care cuprinde terenuri de tenis, săli de jocuri, minigolf și mult spațiu pentru plimbări în natură, pe malul a două lacuri.

„Complex Ceramus – loc binecuvântat. A cincea zi de recuperare. Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească”, a scris cântărețul pe pagina sa de socializare.