Marcel Pavel apelează la bisturiu! Deși nu era de acord cu intervențiile chirurgicale, artistul și-a schimbat părerea: ”Altfel nu o făceam”

Se anunță schimbări în viața lui Marcel Pavel! Se pare că artistul va trece printr-o operație estetică chiar la începutul anului viitor. Artistul a dezvăluit de curând aceste noutăți și a mărturisit și motivul pentru care a decis să apeleze la bisturiu.

21 dec. 2023, 20:55
Marcel Pavel apelează la bisturiu! Deși nu era de acord cu intervențiile chirurgicale, artistul și-a schimbat părerea: ”Altfel nu o făceam”
Marcel Pavel

Marcel Pavel, artistul care a avut critici dure la adresa femeilor care își fac operații estetice exagerate a decis să treacă și el printr-o astfel de experiență, însă din motive de sănătate.

Citește și „Nu e o rușine!”. Câți bani primește Marcel Pavel pentru a cânta la nuntă?

Cântărețul este hotărât să se supună unei blefaroplastii, o intervenție chirurgicală de corectare a pleoapelor căzute, care presupune îndepărtarea excesului de piele.

Va face operația la începutul anului

Artistul a mărturisit însă că în spatele deciziei n-ar fi vorba de motive estetice, ci de unele medicale și că intervenția i-a fost recomandată de un oftalmolog.

„Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord”, a explicat Marcel Pavel în emisiune.

Marcel Pavel a indicat și data intervenției, adică la începutul anului viitor și a mărturisit că speră ca operația să decurgă fără probleme.

Citește și Câte operații estetice are Carmen Grebenișan. Influencerița, mai sinceră ca oricând: „Am o singură intervenție majoră. În rest, sunt intervenții minim invazive”

De asemenea, la începutul pandemiei, Marcel Pavel a avut ghinionul de-a fi printre primele victime „celebre“ ale coronavirusului, dar şi norocul de a-şi descoperi noi valenţe în timpul pandemiei, când a stat foarte mult cu familia.