„Nu e o rușine!”. Câți bani primește Marcel Pavel pentru a cânta la nuntă?

Marcel Pavel a primit o întrebare incomodă din partea lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii pe care jurnalista o realizează la Kanal D. Celebrul artist a fost întrebat câți bani câștigă pentru o cântare la o nuntă. 

15 mai 2023, 11:20
„Nu e o rușine!”. Câți bani primește Marcel Pavel pentru a cânta la nuntă?

Marcel Pavel, care nu-și arată deloc cei 63 de ani, a răspuns provocării lui Denise Rifai, un pic jenat.

„Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul.

A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a dezvăluit Marcel Pavel la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Uneori, artistul este tratat regește de clienți.

„Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a comentat Pavel.

Marcel Pavel a reușit să-și depășească condiția. El provine dintr-o familie săracă, fără studii. Cântărețul a luat BAC-ul în 2006, la 46 de ani, iar la 50 de ani a devenit bursier la Conservator. În 2002, Pavel a participat la Eurovision alături de Monica Anghel.

Reputatul Marcel Pavel șterge pe jos cu TVR și Eurovisionul, după risipa banului public

După umilința României la Eurovision, din anul 2023, prin participarea lui Theodor Andrei, Pavel a oferit o reacție tăioasă.

„Referitor la alegerea concurenților, din ultimii ani, totul a lăsat de dorit. Nu știu a cui a fost decizia. Păi, trimiți să reprezinte România un începător? Nu cred că este cea mai bună alegere. Îi urez lui Theodor Andrei să ne reprezinte cu cinste și să se întoarcă de acolo cel puțin printre primii zece.

Oricum, Eurovision a devenit un fel de Loterie. A dispărut valoarea creației, se bazează mai mult pe imagine. Nu se mai vrea un concurs de creație, ci de imagine. Ce șanse avem, anul acesta? Habar n-am. Noi trimitem acolo concurenți care nu au experiență și pe care îi depășesc aceste manifestări culturale, privind emoțiile și responsabilitatea.

Emoțiile, dacă nu sunt pozitive, devin o mare corvoadă. În plus, nici nu știu dacă mai există spiritul acesta patriotic, să mergi la Eurovision cu sufletul deschis, să știi că alți români sunt alături de tine. Noi, românii, suntem însă cei mai tari la critici”, a declarat Marcel Pavel pentru PlayTech.ro.