Marcel Pavel, despre femeile care exagerează cu operațiile estetice: „Toate fetele seamănă între ele, parcă au bot de rață”

Marcel Pavel critică dur femeile care exagerează atunci când vine vorba de intervențiile estetice, mai ales cu mărirea buzelor.

25 ian. 2023, 22:39
Marcel Pavel, despre femeile care exagerează cu operațiile estetice: „Toate fetele seamănă între ele, parcă au bot de rață”
Marcel Pavel

Marcel Pavel a vorbit despre un subiect foarte controversat, anume operațiile estetice. Cântărețul, ajuns la vârsta de 63 de ani, nu le vede cu ochi buni pe femeile care apelează constant la astfel de intervenii, având în special o problemă cu mărirea exagerată a buzelor. Artistul spune totuși că ar apela la medicul estetician.

Marcel Pavel critică femeile care exagerează

Artistul e de părere că multe femei frumoase s-au mutilat din cauză că au exagerat cu intervențiile estetice, dar și că multe dintre acestea au ajuns să semene între ele. Totodată, le critică pe cele care își măresc buzele atât de mult, încât „parcă au bot de rață, sau airbag-uri”.

Citește și: Bia Khalifa dă de pământ cu Anisia Gafton: „S-a ridicat pe spatele meu”

„Toate fetele au buzele făcute așa mari, seamănă toate între ele parcă au bot de rață. nu știu dacă e necesar. Unele femei, pe care le consideram foarte frumoase, s-au mutilat pentru că au umblat la treaba asta.

Când umbli la ce ți-a dat Dumnezeu e o problemă și când începi să te joci de-a Dumnezeu, tu ai o problemă! Te pedepește! Toate au botul extraordinar, parcă sunt airbag-uri”, a mărturisit Marcel Pavel, potrivit unica.ro.

Solistul nu are o părere bună nici despre femeile care se laudă cu modificările făcute, considerând acest gest „foarte urât și vulgar. Sunt demodat!”.

Citește și: Florin Salam vrea nunți fără număr. Manelistul nu este interesat să fie în trending: „Sacoșile cu cash să vină la mine”

Operația estetică pe care și-o dorește Marcel Pavel

Pe de altă parte, artistul spune că și-ar dori să facă o blefaroplastie, o intervenție prin care se corectează pleoapele.

„Probabil am să apelez la un doctor estetician, poate că la pleoape puțin, poate acolo, că sunt lăsate puțin. În rest, nu! Nici n-aș vrea și nici n-are sens, ce sunt cocotă masculină? Nu sunt! Nu vreau! Orice s-ar întâmpla se vede că umbli la față”, a mai adăugat el.