Florin Salam vrea nunți fără număr. Manelistul nu este interesat să fie în trending: „Sacoșile cu cash să vină la mine”

Florin Salam vrea nunți fără număr. Pauza provocată de pandemie a fost un coșmar pentru majoritatea artiștilor. Însă începând cu 2022 lucrurile au revenit la normal, cu nenumărate evenimente pline de bucurie, oferind o adevărată sursă de venit pentru artiștii locali.

25 ian. 2023, 21:31
Florin Salam vrea nunți fără număr. Manelistul nu este interesat să fie în trending: „Sacoșile cu cash să vină la mine”
Florin Salam vrea nunți fără număr

Florin Salam vrea nunți fără număr. Și pentru că astăzi, Regele are o concurență destul de mare, piesele mai multor maneliști se află în trending, ei bine, Florin Salam a mărturisit că nu este interesat de acest lucru. Nu îl deranjează dacă piesele lui nu sunt în top pe YouTube, atâta vreme cât este chemat la evenimente.

Citește și: Florin Salam nu mai aruncă cu banii pe haine: „Eu am adus hainele astea scumpe la noi. Dar cum să mai dau 10.000 pe un sacou dacă m-am îngrășat”

Florin Salam vrea nunți fără număr

Manelistul a făcut un anunț în online, unde îi îndeamnă pe fani să îl cheme la nunți, astfel de evenimente îi plac cel mai mult, pentru că acolo sunt „sacoși cu bani”. „Toate nunțile la mine, la șefu! Ce trending, dă-l Doamne iartă-mă de trending, lasă, nunțile, cash, sacoșile, la mine, tată!„, este mesajul transmis de Florin Salam, pe contul său de TikTok.

@ursuhazz #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – URSUHAZ✅

Cei care caută să se distreze nu se mai uită la preț și aleg vedete care să le facă să se distreze senzațional la unele dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Prețurile încep de la aproximativ 2.000 de euro și ajung până la 5.000 de euro pentru o petrecere de o oră.

Florin Salam percepe o taxă între 5.000 și 10.000 de euro pentru un eveniment privat, sumă care oricum poate crește datorită dedicațiilor din timpul programului. Andra este una dintre cele mai iubite și apreciate voci feminine din țara noastră, iar vedeta cere 12.000 de euro pentru un eveniment privat.

Pentru un buget de peste 5.000 de euro, la evenimentul tău poți invita artiști ca Paul Surugiu Fuego, 3 Sud Est, Andreea Bănică Band, Feli, Viorica și Ioniță de la Clejani, Mahala Rai Banda, VUNK, Iris, Grasu XXL, Connect-R Band, Ionuț& Doinița Dolănescu, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu, Provincialii.

De la 10.000 de euro în sus ar putea cânta la nunta ta Horia Brenciu Orchestra (10.000-15000 euro), Andra& band (12.000 euro), Holograf (15.000), Carla’s Dreams și Delia (de la 15.000 euro), Ștefan Bănică Jr. (15.000 euro), Loredana (15.000 euro), Smiley (15.000 euro).