Marcel Pavel, distrus de durere. Nu îşi poate reveni din suferinţă: „Am crezut că nu mi se poate întâmpla”

Marcel Pavel, distrus de durere. Artistul nu îşi poate reveni după dispariţia mamei sale, care a murit în urmă cu trei luni. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, și-a deschis sufletul și a vorbit despre relaţia strânsă pe care o avea cu femeia care i-a dat viaţă.

10 nov. 2021, 12:11
Marcel Pavel, distrus de durere. Nu îşi poate reveni din suferinţă: „Am crezut că nu mi se poate întâmpla”
Marcel Pavel, distrus de durere

Marcel Pavel, distrus de durere. Cântăreţul şi mama lui avea o legătură extrem de puternică, din acest motiv a cauzat o tristețe cumplită, după ce femeia a decedat. Marcel Pavel a spus că a simțit cum „s-a rupt ceva” în el când a trebuit să își spună adio.

Marcel Pavel, distrus de durere

Mi-e foarte greu fără mama, s-a rupt ceva din mine. Îmi este foarte greu sa vorbesc despre acest lucru. Între mine și mama mea a fost o legătură puternică. Cred că eram preferatul ei, deși ne iubea pe toți la fel. Pentru mama cuvintele sunt prea puține.

Îmi doresc din tot sufletul ca toți oamenii să simtă această pierdere cât mai târziu. Este inevitabil pentru că așa este viața, dar eu am crezut ca nu mi se poate întâmpla, nu am vrut să accept, nici acum nu pot.

Am fost la Câmpulung Muscel să o revăd pe sora mea. După ce a murit mama eu nu am mai fost acolo, nu pot intra în casă, acolo unde ea a stat. Mi-am revăzut sora, ii iubesc enorm pe frații mei.

De câte ori ajung în Câmpulung am tendința de a ma duce acasă să o văd pe mama, asa a fost instinctul și m-am oprit odată, am început sa plâng și m-am oprit. Mi-e foarte greu să accept”, a spus cântărețul la Antena Stars.

Citeşte şi: Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului. Artistul are grave probleme financiare

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19. Marcel Pavel a fost acuzat de faptul că a mințit în legătură cu boala, după ce a fost infectat cu COVID-19, având plămânii afectați în proporție de 60%!

Întrebat dacă s-a vaccinat, acesta a refuzat să răspundă! „Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate. Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți.

Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000! Se făcea mișto pe tema asta. Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată”, a declarat artistul la Antena 3.