Marcel Pavel recunoaște tot! Care este cea mai mare problemă în mariajul lui: „„Am un regret în sufletul meu. Să mă ierți”

Marcel Pavel este unul dintre artiștii faimoși ai acestei țări, iar românii au adorat fiecare apariție a artistului pe scenă sau la televizor. Acesta a vorbit despre cel mai mare regret din viața sa.

20 feb. 2024, 12:54
Marcel Pavel recunoaște tot! Care este cea mai mare problemă în mariajul lui: „„Am un regret în sufletul meu. Să mă ierți”
Marcel Pavel recunoaște tot! Care este cea mai mare problemă în mariajul lui: „„Am un regret în sufletul meu. Să mă ierți”

Marcel Pavel a fost invitat recent la emisiunea „Petrecem în familie”, de la Antena Stars. Acolo, artistul a dezvăluit care este cel mai mare regret din viața sa. El a explicat că la un moment dat a avut o pretenție exagerată față de soția sa.

Citește și: Ce etnie are Marcel Pavel. Artistul a fost dat de gol, chiar dacă a vrut să țină acest detaliu departe de ochii curioșilor

Marcel Pavel și soția sa, Violeta, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, totuși acesta are un foarte mare regret vis a vis de aceasta. La începutul relației lor, artistul i-a cerut Violetei să renunțe la cariera ei și să-și întemeieze o familie cu el. Artistul este de părere că viața lor ar fi arătat altfel, dacă nu ar fi avut această pretenție. De asemenea, cântărețul i-a mulțumit partenerei lui pentru tot ceea ce ea a făcut pentru familie de-a lungul timpului.

„Am un regret în sufletul meu pentru faptul că ai renunțat la viitorul tău profesional ca noi să ne întemeiem o familie. Ești pilonul familiei și echilibrul. Eu sunt ceva adiacent. Îți mulțumesc foarte mult și să mă ierți că te-am convins să rămâi în România și să renunți la cariera ta”, i-a spus el soției sale.

În timpul aceleiași apariții în emisiunea „Petrecem în familie” de la Antena Stars, Marcel Pavel a discutat și despre cum a început relația sa cu soția sa, Violeta. Artistul celebru a exprimat doar cuvinte de apreciere pentru partenera sa de viață.

„Faptul că te-am cunoscut în anii aceia a fost o schimbare radicală și în viața mea. Motivul tău este mult mai întemeiat decât al meu, pentru că tu ai renunțat la viața ta… Atunci când ne-am cunoscut, erai o frumusețe, ca și acum de altfel, decât -32… atunci erai o domnișoară, o fetiță de 21 de ani. M-ai cucerit cu profesionalismul de care ai dat dovadă atunci”, i-a spus cântărețul partenerei lui de viață.

Aceste declarații sunt dovada clară a faptului că artistul și soția lui au o relație specială și se înțeleg de minune și acum, deși sunt împreună de 33 de ani.

Citește și: Marcel Pavel apelează la bisturiu! Deși nu era de acord cu intervențiile chirurgicale, artistul și-a schimbat părerea: ”Altfel nu o făceam”