Marcel Pavel şi soţia lui au împlinit 30 de ani de căsătorie. Cum sărbătoresc cei doi: „Ar deveni frustrant să mă gândesc că îmbătrânesc”

Marcel Pavel şi soţia lui au împlinit 30 de ani de căsătorie. Cei doi soți s-au cunoscut în 1992 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, iar rodul iubirii dintre ei sunt cei tei copii pe care îi au împreună. Violeta este orginară din Rusia și a fost balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova

26 iul. 2022, 18:39
Marcel Pavel şi soţia lui au împlinit 30 de ani de căsătorie. Cum sărbătoresc cei doi: „Ar deveni frustrant să mă gândesc că îmbătrânesc”
Marcel Pavel şi soţia lui au împlinit 30 de ani de căsătorie

Marcel Pavel şi soţia lui au împlinit 30 de ani de căsătorie. Artistul nu și-a propus să sărbătorească cei treizeci de ani de căsnicie, însă va pleca împreună cu soția și cu fetița lor la o pensiune din Comarnic.

Artistul a susținut că, în cei treizeci de ani de căsnicie nu au existat niciodată „hopuri sau sincope”. Totodată, Marcel Pavel a recunoscut că nu îi place să se gândească la ideea îmbătrânirii.

Citeşte şi: Soţia lui Marcel Pavel, fostă balerină a Teatrul Bolșoi din Moscova, devastată după ce Rusia a invadat Ucraina: „Inima ei este tristă…”

Marcel Pavel şi soţia lui au împlinit 30 de ani de căsătorie

Nu ne-am gândit să punctăm într-un fel, dar bine că ne-ai adus tu aminte. Oricum, vom pleca în concediu. Am evitat să plecăm în străinătate, adică peste graniță, pentru că mi-a fost teamă cu transportul ăsta aerian, probleme, întârzieri, să nu stea copilul pe acolo.

Așadar, vom merge la Comornic, la o pensiune, să ne simțim bine acolo vreo 10 zile, apoi mergem la Câmpulung Muscel, la locul copilăriei mele.

Soției mele nu-i plac perlele, spune că perlele o îmbătrânesc, că sunt pentru femei în vârstă. Eventual să-mi facă soția cadou un colier de perle. Eu nu mă gândesc că au trecut anii repede pentru că ar deveni frustrant să mă gândesc că îmbătrânesc.

Din punct de vedere al căsniciei noastre, nu am avut niciodată hopuri sau sincope, doar mici conflicte verbale ce am mai avut, a declarat artistul la Antena Stars.