Marcel Popescu, fost preşedinte al CS Dinamo, a murit la vârsta de 72 de ani

Marcel Popescu, fostul președinte al CS Dinamo, a decedat la vârsta de 72 de ani. Anunțul a fost făcut de Ionel Culina, ofițerul de presă de la FC Dinamo.

23 dec. 2021, 00:00
Marcel Popescu, fost preşedinte al CS Dinamo, a murit la vârsta de 72 de ani

Marcel Popescu, fost preşedinte al CS Dinamo, a murit la 72 de ani. Marcel Popescu a ocupat timp de zece ani funcția de președinte la CS Dinamo, între 2009 şi 2019. În ultimii ani, CS Dinamo a dorit să-l readucă la conducere, dar fostul comandant a refuzat. A fost în ultima vreme consilierul lui Octavian Morariu, ex-președinte COSR și membru CIO.

Marcel Popescu, fost preşedinte al CS Dinamo, a murit la 72 de ani

Ionel Culina a postat un mesaj emoționat, pe Facebook, după dispariția lui Marcel Popescu. „Dumnezeu să te odihnească, Marcel Popescu! La finalul anului 1999, Marcel Popescu lăsa liber postul de ofițer de presă al fotbalului dinamovist pentru a prelua funcția de președinte al CS Dinamo. Mulțumesc, Marcel Popescu, pentru tot ce ai făcut pentru culorile clubului pe care l-ai iubit necondiționat până astăzi! Împlinise 72 de ani luna trecută, pe 20 noiembrie. Sincere condoleanțe!”, se arată în mesajul postat de Ionel Culina pe Facebook.

Tragedie în familia unei vicecampioane mondiale la handbal cu România. Fetiţa sa a murit la doar 13 ani!

Marcel Popescu s-a născut pe 20 noiembrie 1949. A practicat atletismul, apoi a jucat fotbal la Dinamo Victoria. A fost membru al Consiliului de Administrație al FC Dinamo și purtător de cuvânt al clubului. De asemenea, a activat în cadrul comitetelor federale de baschet, box și tenis, îndeplinind funcții privind relațiile cu presa. În ultima perioadă, a fost vicepreședintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.