Tragedie în familia unei vicecampioane mondiale la handbal cu România. Fetiţa sa a murit la doar 13 ani!

Ana Maria Șomoi Lazer (42 de ani), fostă handbalistă, și soțul acesteia, fostul voleibalist Gabriel Șomoi, au anunțat că fiica lor de numai 13 ani, Maria Andreea, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Miercuri, la ora 19:00, la capela cimitirului din Zalău se va ține un priveghi, iar joi, la ora 13:00, va avea loc slujba de înmormântare.

15 dec. 2021, 14:49
Tragedie în familia unei vicecampioane mondiale la handbal cu România. Fetiţa sa a murit la doar 13 ani!

Tragedie în familia unei vicecampioane mondiale la handbal cu România. Fetiţa sa a murit la doar 13 ani! Ana Maria Șomoi Lazer a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook.

Tragedie în familia unei vicecampioane mondiale la handbal cu România. Fetiţa sa a murit la doar 13 ani!

„Dragii noștri, azi 14.12.2021, fix la 1 an de când am început crunta luptă cu această boală nemiloasă, iubita noastră MARIA ANDREEA s-a alăturat armatei de îngeri ai Bunului Dumnezeu. Acolo va întâlni toată echipa de îngeri de la Pediatrie 2 ONCOLOGIE. Bunul Dumnezeu sa aibă grija de sufletele lor, iar ei la rândul lor să ne vegheze tot timpul. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această luptă cruntă. (…) Încă o dată MARIA vă mulțumește ca ați fost alături de ea pana la capăt. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a scris fosta handbalistă.

Oamenii de sport din Zalău se mobilizaseră pentru a-i sări în ajutor copilei, iar în publicațiile locale și pe rețelele sociale a fost difuzat următorul mesaj: „Internată la un spital din Cluj, fiica fostei handbaliste Ana Maria Şomoi a fost diagnosticată cu o boală cruntă şi are nevoie urgentă de sânge, tromobocite şi plasmă. Cei care doresc să o ajute pot dona sânge, trombocite şi plasmă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău sau Cluj, cu menţiunea că este pentru Şomoi Andreea Maria”.

Mădălin Voicu, în doliu. Mama lui, Maria Magdalena Voicu, a murit

Ana Maria Lazer a început handbalul la LPS Piatra Neamț. Apoi, ca senioară, a evoluat la Fibrex Săvinești (2001), Silcotub Zalău (2001-2005, 2007-2014) și Gyor Eto (2005-2007). A evoluat de 58 de ori pentru echipa României, marcând 80 de goluri. În 2005, a făcut parte din lotul României care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din Rusia. Ana Maria a mai câștigat titlul național în 2004 și 2005, Cupa României în 2003, fiind finalistă a Supercupei României în 2011. De asemenea, a disputat finalele Cupei EHF 2012 și Cupei Cupelor 2006. A câștigat campionatul și Cupa Ungariei în 2006.

A murit un mare erou al României! „A fost și rămâne în memoria noastră!”


loading...
Partenerii noștri