Marcel Toader are datorii de 35.000 lei la ÎNTREŢINERE

Marcel Toader şi-a pus tot blocul în cap pentru că nu şi-a mai plătit întreţinerea de aproape patru ani. Afaceristul are o datorie de 35.000 de lei şi a fost dat în judecată de Asociaţia de Proprietari care a şi câştigat procesul!

25 sept. 2017, 06:16
Marcel Toader are datorii de 35.000 lei la ÎNTREŢINERE

Marcel Toader (54 de ani) locuieşte într-un apartament cu două camere, situat în centrul Capitalei, pe strada Brezoianu, nr. 10, care a fost achiziţionat pe firma sa. Din 2013, el nu şi-a mai plătit întreţinerea, astfel că în prezent figurează la avizierul blocului cu o datorie de 35.125 de lei. Vecinii l-au dat în judecată, iar magistraţii de la Judecătoria Sector 5 le-au dat dreptate.

Marcel Toader s-a umplut de bani de pe urma divorţului cu Maria Constantin. Cât a încasat omul de afaceri FOTO

„Din păcate toţi avem de suferit din cauza lui. Fondul de rulment se blochează acolo. A făcut asociaţia proces, s-a dat o decizie, dar iată că domnul refuză să plătească în continuare. Nu i-o fi ruşine? Acum datoria a ajuns la 35.000 de lei şi sunt şanse să rămânem fără apă caldă sau căldură”, a declarat una dintre vecinele lui Marcel Toader pentru Click.

Marcel Toader a aflat că urmează să fie executat silit dacă nu îşi plăteşte restanţa uriaşă, dar tot nu are de gând să plătească: „Voi face acţiune în instanţă, pentru că în urmă cu doi ani şi jumătate eu am investit 9.000 de lei în reparaţia ţevilor comune. Ei m-au pus să sparg, eu am plătit, dar m-am trezit apoi cu vecinii care au spus că de fapt sunt ţevile mele, nu  ţevile comune. În primă instanţă, înainte să plec în Ferma vedetelor, eu am câştigat, dar au profitat când eram acolo şi au continuat procesul. Neputând să mă prezint, am pierdut. Degeaba cer executare silită pentru că firma se află în insolvenţă. Nu au ce să ia!”.