Marcel Toader şi soţia sa Maria se confrunctă cu primele PROBLEME în CĂSNICIE

Marcel şi Maria Toader s-au căsătorit de puţin timp, dar deja se confruntă cu problemele de familie. Problemele pe care cei doi soţi le întâmpină, se rezumă la birocraţia din România şi la luna de miere, în care urmau să plece.

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 10:09
Marcel Toader şi soţia sa Maria se confrunctă cu primele PROBLEME în CĂSNICIE

Marcel Toader şi noua sa soţie, Maria Toader, au decis ca la scurt timp după nuntă să se relaxeze într-o vacanţă binemeritată. Cum Maria este cântăreaţă şi are deja de onorat câteva concerte, mirii au hotărât să îşi programeze călătoria în perioada liberă a artistei.

Din păcate, după căsătorie, soţia trebuie să îşi schimbe actele, iar pentru asta trebuie să aloce între o săptămână şi o lună de zile, pentru ca noile documente să fie valide. În această situaţie se află şi soţia lui Marcel Toader, care se pare că nu şi-a primit actele noi până înainte de luna de miere, fapt care îi determină pe cei doi să îşi amâne călătoria, scriu cei de la SpyNews.ro.

„Trebuia să mergem săptămâna aceasta în luna de miere, pentru că eu pe 19 octombrie trebuie să fiu înapoi în ţară, pentru înregistrări. Abia am reuşit să schimb buletinul, acum urmează permisul şi paşaportul şi sigur va dura mult prea mult pentru a mai pleca. Noi vrem să mergem cu maşina, pentru că vrem să ne oprim la târgurile din Germania şi Franţa, iar timpul nu ne-ar mai permite. Vom pleca după 27 octombrie, 1 noiembrie, când va începe şi postul, iar evenimentele mele se vor rări. Suntem supăraţi, dar asta este”, a declarat Maria Toader.

Citeşte şi  Marcel Toader a primit vestea bombă imediat după nuntă. Maria Constantin ar fi însărcinată