Marcel Vela, gafă la învestitura lui Traian Berbeceanu ca prefect al Bucureştiului. Ce greşeală făcut în timpul discursului

Marcel Vela a fost la un pas de a-i confunda pe angajaţii Prefecturii Bucureşti cu cei din Bacău, în timpul discursului pe care l-a susţinut cu ocazia depunerii jurământului de către Traian Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei. Ministrul de Interne a pronunţat doar o silabă a cuvântului şi, ca greşeala să treacă neobservată, a subliniat că este vorba despre "un moment important pentru Capitala României". Momentul a fost transmis în direct, pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

RomaniaTV.net
23 oct. 2020, 10:59
Marcel Vela, gafă la învestitura lui Traian Berbeceanu ca prefect al Bucureştiului. Ce greşeală făcut în timpul discursului

„Stimaţi salariaţi din cadrul Prefecturii Municipiului Bac… Bucureşti, dragi invitaţi, este un moment important pentru Capitala României, pentru instituţia Prefectului din Bucureşti.

Începând de azi, noul prefect, Traian Berbeceanu, va gestiona tot ceea ce ţine de gestionarea, de administrarea şi coordonarea problemelor din municipiul Bucureşti care intră în atribuţiile instituţiei prefectului.

Este o perioadă dificilă, complicată în care domnia sa, împreună cu toţi colegii din instituţia prefectului, cu membrii Colegiului Prefectural şi membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, împreună vor trebui să se ocupe de organizarea alegerilor în Bucureşti şi de gestionarea tuturor problemelor care ţin de protecţia sanitară, de protejarea populaţiei împotriva infecţiilor cu noul coronavirus.

Am încredere că noul prefect Traian Berbeceanu îşi va face datoria la cel mai înalt nivel. Domnul Berbeceanu este un patriot care îşi iubeşte ţara, un om dispus la orice sacrificiu în sprijinul şi pentru compatrioţii săi.

Sunt singur că începând de astăzi obligaţiile, provocările, tot ceea ce ţine de gestionarea unui viitor mai bun pentru cetăţenii municipiului Bucureşti, să fie la cel mai înalt start… Standard… Şi împreună să construim o lume mai bună”, a spus Marcel Vela, în timpul discursului pe care l-a rostit cu ocazia 

Momentul în care Marcel Vela a fost la un pas de a-i confunda pe angajaţii Prefecturii Bucureşti poate fi vizionat la minutul 4:40. 

Traian Berbeceanu e noul prefect al Capitalei. „Sunt vremuri deosebite cu provocări. Vom oferi soluţii, nu scuze”