Marcel Vela, mesaj pentru Ludovic Orban cu prilejul aniversării: „La mulți ani, liberali și frumoși!” Reacţiile comentatorilor

Pe 25 mai, prim-ministrul Ludovic Orban împlineşte 57 de ani. Cu ocazia aniversării, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, i-a transmis şefului său direct gândurile sale bune, însoţite de urarea "La mulţi ani, liberali şi frumoşi!".

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 11:10
Marcel Vela, mesaj pentru Ludovic Orban cu prilejul aniversării: „La mulți ani, liberali și frumoși!” Reacţiile comentatorilor

În mesajul postat pe Facebook, ministrul Vela spune că războiul pe care Cabinetul Orban îl duce, în aceste vremuri, împotriva epidemiei de coronavirus este o mare provocare, dar şi „o onoare” pentru toţi membrii Executivului, care poartă pe umeri „cea mai mare responsabilitate de după 1989”:

„Acum mulți ani nu mă gândeam că vom face parte dintr-un guvern PNL care să poarte pe umeri cea mai mare responsabilitate de după 1989. Știam atunci că împreună, noi, liberalii, sprijinim cu toate forțele România în bătălia pentru democrație și prosperitate.

Războiul de acum, împotriva unui inamic global și invizibil, în care suntem în prima linie a frontului pentru a apăra viața compatrioților noștri este cea mai mare provocare, onoare și responsabilitate pentru PNL și pentru toți membrii Cabinetului Orban.

Astăzi, de ziua dumneavoastră, domnule Premier, vă doresc energie, sănătate și mult bine pentru a ne îndrepta cu toții, cu bine, către pacea și normalitatea care ne lipsesc atât de mult.

La mulți ani, liberali și frumoși, domnule Prim-Ministru Ludovic Orban!”

Nu au lipsit nici mesajele internauţilor, unele cu urări de bine, altele cu aprecieri, iar altele cu injurii:

Unul mai fotogenic decat altul.Sa fie spre binele Romaniei !

La mulți ani,excelentei sale,prim ministru al României Ludovic Orban!

Erai frumușel de-atunci…

Huoo, la mulți ani cu executare domnule lucovid!