Marcel Vela, nevoit să ridice în picioare Garda de Coastă la intonarea imnului României VIDEO

Incident în timpul intonării imnului României la bilanţul Poliţiei de Frontieră. Ministrul de Interne a început să gesticuleze cerând să se ridice în picioare şi poliţistii de la Garda de Coastă. Marcel Vela a observat pe un minitor că toţi ofiţerii stăteau pe scaune la intonarea imnului de stat.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 14:10
Marcel Vela, nevoit să ridice în picioare Garda de Coastă la intonarea imnului României VIDEO

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne,  a observat pe un minitor faptul că toţi ofiţerii stăteau pe scaune la intonarea imnului de stat.

Citeşte şi: Un ofiţer de la Crimă Organizată acuzat de legături cu interlopii. Bărbatul, implicat în atacul lui Bebino

„Am văzut fie că nu au recepţionat, fie că nu au fost inspiraţi ca la intonarea imnului stăteau jos şi eu consider că imnul naţional şi steagul, să vorbesc în termenii dumneavoastră, sunt acte de identitate naţională” , a declarat Marcel Vela.

 

Marcel Vela, propus pentru un nou mandat 

Citeşte şi: Explicaţiile ministrului Vela pentru că sistemul de localizare de la Caracal nu a fost folosit în cazul Alexandrei Măceşanu

Ministrul propus la Interne, Marcel Vela, a declarat luni, la audierile din comisiile parlamentare reunite, că principalul său scop îl reprezintă creşterea încrederii populaţiei în instituţiile din domeniul Ordine publică şi Siguranţa cetăţeanului, ceea ce impune continuarea unor măsuri de eficientizare şi modernizare a MAI.

Ministrul propus la Interne pentru un nou mandat, Marcel Vela, a primit luni, la audierile din comisiile de specialitate, un aviz negativ. Au fost 9 voturi pentru, 4 abtineri si 15 voturi contra. Singurul subiect evitat de Marcel Vela a fost cel al OUG pentru anticipate. Ministrul propus la Apărare, Nicolae Ciucă, a primit aviz favorabil. Miniștii propuși la Finanțe (Florin Cîțu) și Mediu (Florin Alexe) au primit avize negative.