Marcela Fota, declarații uluitoare despre iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Cum a primit familia soțului decedat vestea că are un nou partener: „Eu dacă vreau, mâine stau cu unul de 18 ani”

Marcela Fota a făcut mai multe declarații surprinzătoare despre relația pe care o are cu iubitul mai tânăr cu 20 de ani decât ea.

22 sept. 2023, 20:10
Marcela Fota, declarații uluitoare despre iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Cum a primit familia soțului decedat vestea că are un nou partener: „Eu dacă vreau, mâine stau cu unul de 18 ani”
Marcela Fota, declarații despre iubitul mai tânăr cu 20 de ani

Marcela Fota a vorbit despre mai tânărul ei iubit, Alex, dar și despre cum a reacționat familia soțului ei decedat atunci când au primit vestea că nora lor și-a refăcut viața într-un timp atât de scurt. Artista spune că relația a fost acceptată atât de familia ei, cât și de cea a regretatului ei soț.

Citește și: Marcela Fota a început să plângă în timpul unui interviu. Ce relație a avut, de fapt, cu regretatul ei soț. „Copilul meu nu știe lucrul ăsta”

„Ajungi la un moment al vieții în care, cum să spun, este peste 18 ani… adică nu ai neapărat nevoie de sex, dar ai nevoie de un suflet lângă tine. Că atunci când simți că nu mai poți, să-ți spună că mai poți puțin. Sau să simți că cineva te ține într-un anumit mod în brațe, să simți că aparții cuiva, că cineva este acolo pentru tine. Eu am îndrăznit să-mi asum această chestie în ochii oamenilor. Și ce crezi, familia mea, familia lui Minel (n.r. soțul decedat), toată lumea a înțeles-o, numai oamenii care nu m-au văzut niciodată în viața lor, domne, nu au putut accepta.

Păi, de ce? Este problema mea! A fost decizia noastră, un bărbat și o femeie s-au plăcut! Și asta cu vârsta… Da, e o diferență de vârstă, dar tot eu mi-am asumat-o. Am simțit că unul de vârsta mea poate voia familie, copii, să fiu acasă, eu nu vreau lucrul ăsta! Vreau să fiu psihic bine! Eu dacă vreau, mâine stau cu unul de 18 ani… că așa vreau eu!”, a declarat Marcela Fota, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Decizia luată de Marcela Fota la 3 ani de la moartea soțului. Este implicat și fiul artistei

Artista a discutat și cu fiul ei despre noua sa relație: „Eu înainte de a fi mama ta, sunt femeie! Înțelegi ce înseamnă lucrul ăsta. Mi-a spus: înțeleg perfect. Sunt lucruri pe care le-ai schimba la mine? Mi-a spus: ești tot ce-și poate dori un copil! Consider că tot ce am făcut nu l-a afectat pe David, că a fost un lucru bun pentru că am trăit niște bucurii ale vieții care m-au împlinit și m-au făcut un om bun și fericit”, a mai spus Marcela Fota.

Un regret de ale artistei este acela că nu are mai mulți copii și mărturisește că după David a mai avut o sarcină extrauterină. Nici acum nu ar spune nu încă unui copil.