Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei: „Nu văd de ce ar trebui să fiu judecată”

Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei. Cântăreaţa de muzică populară face noi marturisiri despre povestea de dragoste pe care o o trăieşte alături de tânărul afacerist. Artista se arată deranjată de neadevărurile care s-ar fi scris în presă.

12 nov. 2022, 21:36
Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei: „Nu văd de ce ar trebui să fiu judecată”
Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei

Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei şi a răbufnit după valul de mesaje în care este criticată pentru faptul că trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei

Sunt o gramada de lucruri neadevarate. Si sa presupunem ca este asa, nu cred ca ar fi grija cuiva. Pentru mine, foarte importanta este sanatatea mea mentala ca sa pot sa-i ofer copilului meu stabilitate. Eu sunt bine, lumea scrie si chiar am descoperit faptul ca oamenii nu pot accepta alti oameni puternici. Mai ales o femeie puternica sa fie acceptata. 

Este o poveste care este pentru mine si consider ca atata timp cat eu, noaptea, cand merg acasa, pun capul linistita pe perna si faptele mele nu afecteaza absolut pe nimeni, nu vad de ce ar trebui sa dau explicatii cuiva.

Asa cum am spus, ceea ce s-a intamplat in viata mea, si au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a sotului, tatal nostru, aceste lucruri m-au invatat cat de important este ca tu sa fii impacat si bine cu tine. Explicatii nu cred ca… nu vad de ce ar trebui sa fiu judecata sau sa ma justific in fata cuiva. Am descoperit ca oamenii care fac asta cred ca e din lipsa de ocupatie”, a spus Marcela Fota, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Citeşte şi: Marcela Fota, în ipostaze tandre alături de iubit. Imaginea care face cât o mie de cuvinte

Vedeta e revoltată şi a răspuns şi acuzaţiilor conform cărora una dintre cele mai recente melodii ale sale ar fi dedicată noului iubit.

Eu am o curiozitate, daca as angaja un detectiv sa urmareasca pe fiecare care scrie despre mine. Si apoi, sa pun si eu povestea fiecaruia in tabloide, sa merg la televiziuni si sa pun pe toate retelele de socializare.

Si aici au fost foarte multe controverse, de ce cant melodii de dragoste?! Noi cantam pentru public, nu pot sa merg la un eveniment unde oamenii sarbatoresc casatoria si eu sa cant melodii triste.”, a mai punctat Marcela Fota.