Marcela Fota, în ipostaze tandre alături de iubit. Imaginea care face cât o mie de cuvinte

Marcela Fota este mai fericită și mai îndragostită ca niciodată. După ce în urmă cu doi ani a rămas văduvă, iată că acum iubește și nu mai ține cont de gura lumii.

17 oct. 2022, 11:27
Marcela Fota, în ipostaze tandre alături de iubit. Imaginea care face cât o mie de cuvinte

Marcela Fota este mai fericită ca niciodată. Acum doi ani, pentru îndrăgita artistă de muzică populară a fost cea mai neagră perioadă, asta după ce și-a pierdut soțul. Vedeta a rămas singură și a trebuit, pe lângă durere, să se ocupe singură de creșterea copilului. Timpul a trecut, iar Marcela se pare că și-a găsit alinarea în brațele actualului iubit care o face fericită și care o împlinește. Cu toate că fanii au apreciat-o pentru curajul de a-și asuma relația, există și câtiva cârcotași care au criticat-o pe interpreta de muzică populară.

Marcela Fota s-a lasăt fotografiată de iubitul ei

Marcela Fota pare să nu țină cont de părerea lumii, așa că recent s-a lăsat fotografiată de către iubitul ei. Imaginea cu pricina a fost postată de iubitul Marcelei care a ținut să o eticheteze pe iubita lui, semn că au lasat în urmă tot ce gura lumii vorbește și asta pentru că dragostea dintre cei doi este mult mai importantă. În urmă cu câteva luni, Marcela Fota a recunoscut că este oficial într-o relație, însă nu a dorit să dea detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o   lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

Iubitul o răsfață la maximum

Marcela Fota nu duce lipsă nici de atenție, nici de cadouri din partea iubitului. În urmă cu puțin timp acesta i-a făcut caodu artistei un telefon de ultimă generație care, ce-i drept, nu pare să fie la îndemâna tuturor din punct de vedere financiar. Interpreta de muzică populară a ținut să le arate și urmăritorilor ei de retelele de socializare, cadoul primit și bineînțeles trandafirul care stă lângă telefonul cu pricina. Cu toate că iubește și este iubită, colegii de breaslă nu văd cu ochi buni relația cu iubitul ei de 23 de ani . Cu toate acestea pare că nu ține cont deloc de părerea lor și este mai fericită ca niciodată.

Citește și Marcela Fota s-a despărţit de iubitul de 23 de ani: „Blocajele apar atunci când înțelegi”

Citește și Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un bărbat: „Suntem într-un real pericol”