Marcela Fota, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă

Pe 2 februarie, interpreta de muzică populară Marcela Fota ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă. Ziua de 2 februarie a fost, însă, una cum nu se poate mai tristă pentru artistă. Cu toate astea, nu a lăsat această zi specială să treacă pe lângă ea şi a postat un mesaj sugestiv pe reţelele sociale.

03 feb. 2022, 09:26
Marcela Fota, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă

Marcela Fota şi-a pierdut soţul în ultimele zile ale anului 2020. Minel a murit, la 47 de ani, în urma unui infarct, pe când se afla într-un centru de copiat acte din Craiova.

Marcela nu a uitat, însă, cea mai fericită zi din viața ei și a postat pe contul de socializare un clip impresionant, care amintește de cea mai frumoasă zi din viaţa ei. În clipul care durează doar câteva secunde se văd fotografia de la nuntă alături de un buchet superb de lalele albe.

Marcela Fota a avut parte de nunta visurilor ei

La nuntă, Marcela a comandat un tir cu lalele albe din Olanda. Artista și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani, fără să-i lege vreun act. Într-un final, Minel a decis s-o ceară de soție, iar Marcela şi-a organizat nunta exact așa cum a visat-o.

Intenția lui a fost să se căsătorească odată cu fie-su, dar n-am mai avut eu răbdare. El fiind și foarte aproape de Dumnezeu, dacă eu citesc o carte, el caută în Biblie, și-a dorit foarte mult să facem acest pas însă nu am găsit momentul potrivit. Cu un an în urmă, în aceeași zi, a venit cu inelul și am hotărât să fixăm și această dată de 2 februarie. Noi nu am făcut această nuntă ca să ne convingem de dragostea noastră”, dezvăluia Marcela la scurt timp după nuntă.

Marcela Fota

Citeste si Care este, de fapt, relaţia actuală dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda: „Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație, și persoane cu care nu”

Cum a murit soţul Marcelei Fota. Dezvăluiri cutremurătoare

Sora Marcelei Fota, interpreta de muzică populară Mariana Ionescu-Căpitănescu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea cumnatului său.

Ştiam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o uşoară problemă la inimă, o ţinea sub observaţie, dar nu era cardiac luat în evidenţa unui specialist ca fiind un pacient problemă. În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima şi s-a stins din viaţă tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani. Noi eram acolo, am fost…

Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care… el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea. M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult” , a declarat Mariana Ionescu-Căpitănescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citeste si Maria Dragomiroiu, reacție-fulger după ce a fost criticată de gurile rele că s-a pozat în costum de baie: Mie mi-a plăcut ce am văzut și am vrut să fiu un exemplu!