Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”

Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia, după ce și-a refăcut viața alături de un bărbat mult mai tânăr decât ea. Cu toate că vedeta se simte fericită și iubită, noua relație a stârnit mai multe controverse atât printre colegii de breaslă, cât și printre fanii cântăreței.

13 mart. 2023, 14:12
Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”
Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia

Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia, care este o fire conservatoare când vine vorba de relații și iubire. Când a aflat că Marcela se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea, nu s-a putut abține și a făcut declarații dure la adresa ei.

Citește și: Cântăreața de muzică populară, înșelată cu prietena cea mai bună. Soțul vedetei și-a lăsat amanta însărcinată

Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia

Daniela Ploia mărturisește că ea și restul artiștilor știau de noua relație a Marcelei Fota. Se pare că artista se prezenta cu iubitul tinerel la evenimente, cei doi afișându-se încă de la început. Mai mult, Daniela Ploia subliniază faptul că Marcela Fota este o persoană publică și este de părere că ar trebui să aibă grijă la ce exemplu oferă societății.

Nu știu dacă dumneaei mă considera colegă, eu nu sunt atât de cunoscută. Cum eu sunt o fire directă, vocală în mediul online, la o știre cu colega mea, care după ce i-a decedat soțul s-a cuplat cu un copilaș de 20 și ceva de ani, n-am vrut s-o lovesc, pur și simplu am aruncat un comentariu. Eu am zis: cum e o vorba din popor, tu te duci, eu ma mărit! 

Asta a fost replica mea, n-am atacat-o. Apoi ea m-a atacat la o televiziune, n-a perceput în ce context am spus și ca n-am nimic personal cu ea. Apoi, am stat și m-am gândit ca eu chiar am dreptate, te prezinți pe la toate televiziunile, vai, ce drame, suferință… am înțeles-o, am plâns odată cu ea, pentru suferința ei! Și deodată apari ca tu ești cu cineva, mai mare puțin decât copilul tău… nu pica bine.

Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat… pune-te în situația mamei băiatului. Când ești mamă, persoană publică, trebuie să ai grijă la ce exemplu dai în societate. Cred ca dădea mai bine să se cupleze cu cineva mai în vârstă, decât cu un copil. Aici a fost problema, după drama pe care ai făcut-o pe la toate televiziunile, sa apari… Noi, artiștii, știam de acest partener, am și văzut-o la câteva evenimente cu el. Nu judec, dar nici nu pot sa aprob astfel de exemple, mai ales în cazul persoanelor publice”, a declarat Daniela Ploia, pentru Star Popular.