Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară: ”Sora de doi ani a murit în brațele mele”

Daniela Ploia este o cântăreață de muzică populară din zona Banatului extrem de cunoscută și apreciată de publicul din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțină lume știe drama cumplită prin care a trecut artista.

02 mart. 2023, 18:37
Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară: ”Sora de doi ani a murit în brațele mele”
Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară

Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară. Daniela Ploia a vorbit recent, despre tragediile care au avut loc în familia sa, dar și despre cum i-au influențat acestea întreaga viață.

Citește și Daniela Ploia, implicată într-un grav accident: „Am văzut moartea cu ochii! Sunt încă în stare de şoc”

Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară

Deși s-a născut într-o familie modestă cu șapte frați, nu lipsurile și munca grea au fost cele care au marcat-o pe îndrăgita cântăreață de muzică populară, ci pierderea frățiorilor săi.

Daniela Ploia a dezvăluit că atunci când avea vârsta de doar 14 ani, sora ei în vârstă de doi ani i-a murit în brațe. Artista a mărturisit cu ochii în lacrimi ca evenimentul a marcat-o atât de tare încât acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu are copii la vârsta de 40 de ani.

”Am mai avut o surioară care a murit la doi ani jumate. Este un subiect sensibil, a murit la mine în brațe și m-a marcat foarte tare. Avea o tuse, se numea pe atunci măgărească. La spitale era grevă atunci și nu am putut s-o salvăm. Era la mine în brațe, a tușit până s-a înecat și a decedat. Îmi amintesc momentele alea, nu s-a putut face nimic. Eu aveam 14 ani când s-a întâmplat, dar e ca și cum acum s-a întâmplat.

Vorbesc foarte rar și doar cu familia despre asta pentru că nu reușesc nici acum să trec peste… mi se pare că eu am greșit cu ceva de s-a întâmplat. Am fost și la preoți și la psihologi și nu depășesc. Mă simt vinovată și ăsta este și motivul pentru care nu vreau copii, sau cel puțin fete. De ce tocmai la mine în brațe?! Este o povară și nu pot s-o depășesc orice ar fi, niciun preot sau psiholog nu m-au convins… mă tot gândesc că poate am greșit undeva”, a declarat Daniela Ploia pentru Star Popular.

Din păcate, pierderea surorii nu este singura dramă prin care a trecut artista și familia sa. La câțiva ani de la cumplitul eveniment un alt frate al artistei a murit la vârsta de un an la spital.

”L-a găsit mort la spital, avea un anișor. Era bolnăvior, nu știu ce s-a întâmplat, n-am întrebat-o detalii pe mama pentru că e dureros. Am încercat să mai vorbesc despre surioara și am văzut ca o afectează, am preferat să închid subiectul”, a mai spus Daniela Ploia.

Citește și Daniela Ploia, foc şi pară pe George Simion. Ce ar sta, de fapt, în spatele invitării tuturor românilor la nunta liderului AUR: „Există foarte multe dedesubturi pe care oamenii nu le văd. E o mizerie”