Marcela Fota, tunsă la chelie din cauza păduchilor. Episodul rușinos pe care artista nu-l poate uita: „Mariana ne tundea”

Marcela Fota a fost tunsă la chelie de Mariana Ionescu Capitanescu, după ce artista a avut păduchi. Invitate la emisiunea "Folclorul sub lupa", cântărețele au dezvăluit detalii neștiute din copilăria lor.

07 ian. 2022, 16:48
Marcela Fota, tunsă la chelie din cauza păduchilor. Episodul rușinos pe care artista nu-l poate uita: „Mariana ne tundea”

Mariana Căpitănescu a povestit la emisiunea Vasilicai Tătaru, „Folclorul sub lupă”, detalii despre copilăria pe care a petrecut-o alături de cele două surori ale ei, Marcela Fota și Antoaneta.

Artista de muzică folclorică, Mariana Căpitănescu,  a relatat un episod necunoscut, când sora ei, Marcela Fota, a luat păduchi și a trebuit să îi tundă toată podoaba capilară.

Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu au plâns pe scenă când au cântat melodia lui Petrică Mîţu Stoian. Momentul care a emoţionat pe toată lumea

„Eu eram surioara cea mare, ele se uitau la mine ca la pasarea care vine cu ceva de mancare in cioc. Asteptau  sa le spun ce au de facut. Inainte de a pleca la scoala le verificam daca s-au pieptanat, cum e uniforma si daca au dus vitele la camp. Aveam grija sa fie cum trebuie, se mai suparau pe mine ca voiau sa fie lasate in pace, sa copilareasca. Le-am tuns la zero cand au luat paduchi de la scoala! Nu doar pe ele, si pe trei nepotele. Le-am tuns fara sa stie parintii”, a povestit Mariana Ionescu Căpitanescu.

Marcela Fota, copleșită de tragedie: „A murit și el la 42 de ani”

Marcela Fota face față foarte greu tragediei prin care a trecut în urmă cu un an, când, în a treia zi de Crăciun, soțul ei s-a stins din viață, după ce a suferit un infarct.

Artista a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruța unde a dezvăluit că este încă afectată de moartea soțului. Soțul cântăreței de muzică populară a murit la trei zile după ce a suferit un infarct, într-un birou de copiat acte din Craiova.

Cu puțin timp înainte de momentul tragediei, Marcela Fota a declarat că este fericită deoarece are un bărbat frumos și sexy.

Constantin Enceanu, dezvăluire emoţionantă despre Petrică Mâţu Stoian înainte de Crăciun. Dorinţa cu care a plecat în mormânt marele cântăreţ

„Este greu, dar trebuie să ne adaptăm. Acum nouă luni s-a întâmplat un lucru neaşteptat. A fost într-o clipită, îmi doresc să nu treacă nimeni prin acel moment. Să pleci cu omul tău de mână şi să te întorci singur. Toata familia lui sunt cardiaci, şi tatăl său a păţit la fel, a murit la 42 de ani. De aceea am decis să-i fac analizele fiului nostru. Tot infarct miocardic a făcut.”, a declarat Marcela Fota.

Marcela Fota a mărturisit că a rămas suprinsă de fiul ei, care a demonstrat foarte multă maturitate și forță, în ceea ce privește moartea tatălui său.

„Am fost surprinsă să descopăr că a tratat totul cu o maturitate pe care nu am vrut să i-o insuflu. I-am spus că noi doi suntem o echipă, dar niciodată nu l-am făcut să spună acum eu sunt bărbatul casei.

Soțul meu a plecat de lângă noi în cel mai fericit moment al vieții noastre. Au fost momente când efectiv simțeam că nu pot.”, a mai adăugat artista, potrivit CanCan.