Cutremur în familia şefilor celui mai temut clan interlop din România. Sile Cămătaru a primit o lovitură crâncenă!

Albert, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru, a primit o decizie care îi va prelungi șederea în spatele gratiilor. Acesta a fost trimis în judecată într-un nou dosar, iar în urmă cu două zile i s-a prelungit mandatul de arestare preventivă, deși interlopul este deja în închisoare. Mandatul de arestare îl va împiedica, însă, să beneficieze de liberarea condiționată, înainte de termen.

16 mart. 2024, 10:05
Cutremur în familia şefilor celui mai temut clan interlop din România. Sile Cămătaru a primit o lovitură crâncenă!

Cutremur în familia celui mai temut clan interlop din România. Dosarul în care Albert Balint a fost trimis în judecată recent a fost deschis de procurorii DIICOT la finele anului trecut, când în au avut loc mai multe descinderi, inclusiv în Penitenciarul Jilava, unde acesta execută o pedeapsă de trei ani și jumătate, fiindcă a condus drogat și fără permis. Faptul că se afla în pușcărie nu l-a împiedicat pe fiul lui Sile Cămătaru să dirijeze afacerea cu droguri, așa că, din cauza noului dosar, acesta ar urma să fie încarcerat pentru o perioadă mai lungă decât spera inițial.

În noul dosar, judecătorii au emis, în paralel cu mandatul de executare a pedepsei, un mandat de arestare pentru 30 de zile, care îl va împiedica pe interlop să beneficieze de o eventuală liberare condiționată, înainte de termen. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată față de inculpatul BALINT ALBERT-FLORIAN (arestat în baza MAP nr. 322/UP/25.10.2023 emis de Tribunalul București – Secția I penală). În baza art.207 alin. 4 C.pr.pen., menţine măsura arestului preventiv a inculpatului BALINT ALBERT-FLORIAN, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile”, au decis judecătorii, în urmă cu două zile, potrivit SpyNews.

Citește și: Lovitură teribilă pentru Dan Bursuc! Lumina ochilor săi a plecat de acasă cu Leo de la Kuveit

Despre rețeaua de trafic de droguri şi de carne vie dirijată din închisoare Albert Balint, DIICOT preciza, la finele anului trecut: „La data de 24.10.2023, poliţiştii Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, pun în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară, inclusiv în incinta unei unităţi de penitenciar, într-o cauză vizând săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, respectiv trafic de persoane, în formă continuată, spălare a banilor, în formă continuată, deţinere de droguri de mare risc, pentru consum propriu, în formă continuată, complicitate la infracţiunea de trafic de persoane şi complicitate la infracţiunea de spălarea banilor”.

Citește și: Florin Salam, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. „Sunt înscenări. Am încredere în justiţia din România”