Florin Salam, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. „Sunt înscenări. Am încredere în justiţia din România”

Florin Salam, cunoscutul manelist, a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar pentru 60 de zile într-un caz de înșelăciune. Acesta a fost acuzat că ar fi luat bani de la oameni pentru evenimente pe care nu le-a onorat.

14 mart. 2024, 19:16
Florin Salam, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. „Sunt înscenări. Am încredere în justiţia din România”
Florin Salam, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. "Sunt înscenări. Am încredere în justiţia din România"

Florin Salam, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Într-o declarație făcută la ieșirea din arest, manelistul a declarat că are încredere în justiție și consideră că acuzațiile sunt înscenări.

„Am încredere în justiţie, sunt înscenări. Dreptatea va ieși la iveală. Eu am reînceput să cânt şi pentru unii din branșa noastră este o piedică. De aceea îmi înscenează fel şi fel. Sunt un om care ajută lumea. Dacă am avut probleme de sănătate şi nu am mai putut să cânt asta nu înseamnă că sunt răuvoitor. Vreau ca justiția să-şi facă datoria. Cu legea nu te pui. Eu îl am pe Dumnezeu”, a spus Florin Salam.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă Cătălin Vișănescu, ginerele lui Florin Salam. El participă alături de Betty Salam la Asia Express 2024: „Noi încă nu realizăm în ce ne-am băgat”

Manelistul a fost reţinut după perchezițiile făcute de polițiștii din București, în dosarul de înșelăciune, dar a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fără interdicția de a părăsi țara, pe motiv că are concerte. Unul dintre denunțătorii lui Florin Salam a vorbit în direct la Antena 3, afirmând că a dat suma de 10.000 de euro manelistului pentru un concert la nunta fiului său, dar acesta nu s-a prezentat la eveniment. Mai mult, susține că a fost asigurat că îi va fi returnată suma, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

„Nu am semnat niciun contract, pentru că Florin Salam nu a dorit să facă un contract cu mine. I-am dat suma de 10.000 de euro, la el acasă. A fost prezentă şi soţia lui Florin Salam, Roxana. După care m-a asigurat că o să fie ok, o să vină 100%, să nu îmi fac probleme că el o să fie prezent pe 13 august 2023, la nunta fiului meu.  După care, înainte de nuntă cu aproximativ 3-4 zile, o săptămână, a făcut un anunţ pe Facebook că el nu se va prezenta la niciun eveniment, din cauza unor motive de sănătate.şi că îi pare rău că nu poate să vină la evenimentele la care trebuia să vină. M-am dus la el acasă. Am găsit-o pe soţia lui Florin Salam, pe Roxana, care m-a asigurat că o să-mi returneze banii, suma de 10.000 de euro, maxim într-o lună de zile. După o lună, m-am dus iar la Florin Salam acasă şi nu mi-a mai răspuns la telefon, nu a vrut să mai ia legătura cu mine”, a mărturisit Cristinel Ionuţ Stoican.

Citeşte şi: Top 3 cei mai bogați maneliști din România. Locul 1 are o avere de 10 milioane de euro și nu este ocupat de „Regele” Florin Salam