Marea Britanie, tărâmul OZN-urilor: Un nou obiect misterios, fotografiat pe cer

Elyse O'Neill, în vârstă de 26 de ani, a văzut pe cerul din Wallis, Marea Britanie, un fenomen bizar. Tânăra mămică a descris obiectul din văzduh ca fiind mare cât o maşină şi argintiu.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 17:52

Britanica a mai povestit că a văzut cum obiectul s-a separat în două, s-a reconectat şi apoi a zburat.

„Mă aflam în grădină, la ora 6:45 dimineaţa, când a apărut acest lucru din dreapta şi apoi s-a oprit în faţa mea. A fost atât de ciudat, am rămas fără suflu. Am fugit în casă să îmi iau telefonul. Nu aveam suficientă baterie pentru a filma, dar am reuşit să fac câteva fotografii. Obiectul se învârtea şi cât m-am uitat la el s-a separat în două bucăţi”, povesteşte Elyse.

Ea a mai spus că oile de pe câmpul din apropiere făceau zgomote ciudate, foarte ascuţite, în tot acest timp. „Sunt o fată de la ţară, ştiu cum face o oaie în mod normal, dar cele de pe câmp făceau oribil”.

„Nu am văzut niciodată ceva care să se mişte aşa de repede. Am mai văzut o stea căzătoarea înainte, dar era mai rapid decât asta”, a mai spus tânăra, care a precizat că după ce obiectul a zburat, oile s-au liniştit.

Nick Pope, expert în OZN-uri şi fost consilier al guvernului britanic pe fenomene neexplicate, a spus că este un fenomen bizar, având în vedere ce povesteşte tânăra. „Poate era o nouă dronă sau un avion prototip, de spionaj. Ar fi interesant de aflat dacă radarul a descoperit ceva”, a spus Pope.

Citeşte şi Fenomen bizar pe cerul Marii Britanii: Un cerc negru a apărut deasupra unui oraş FOTO