Marea Britanie: Un taximetrist a trecut cu maşina peste un client VIDEO

Scene de coşmar surprinse în centrul oraşului britanic Bristol. Un taximetrist a trecut cu maşina peste un client care a refuzat să-i plătească integral cursa, potrivit The Sun. Victima a suferit răni grave, dar a supravieţuit.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 08:21

Clientul a urcat în taxi, la ieşirea dintr-un club de noapte. L-a întrebat pe şofer dacă poate să-l ducă la destinaţie pentru 7 lire sterline, ultimii bani pe care-i mai avea în buzunar. Taximetristul a refuzat să accepte o sumă fixă şi a preferat să pornească aparatul de taxat. Când aceasta a ajuns la 6 lire, clientul i-a cerut să oprească. Fără succes.

Disperat, pasagerul a ameninţat că sună la poliţie şi a încercat să sară din maşină din mers. În cele din urmă, taxiul s-a oprit. Însă contorul arăta deja 8 lire sterline. Clientul a refuzat să achite suma, mai mult chiar, a încercat să fotografieze vehiculul cu telefonul mobil – ca să foloseacă poza drept probă la poliţie.

Enervat, taximetristul a accelerat şi l-a lovit pe client în plin. L-a târât pe capotă aproape 20 de metri după care a dispărut. Victima a rămas pe şosea până când trecătorii au chemat ambulanţa. Întregul epoisod a fost filmat de camerele de supraveghere iar şoferul a ajuns după gratii.


loading...