Marea împăcare dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce decizie au luat cei doi foști soți

Anamaria Prodan a ținut luni la rând capul de afiș al publicațiilor din cauza problemelor sentimentale, iar , recent, s-a despărțit de Flavius Nedelea.

02 iun. 2023, 23:04
Marea împăcare dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce decizie au luat cei doi foști soți
Anamaria Prodan anunță împăcarea cu Laurențiu Reghecampf

În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan anunța că ea și Flavius Nedelea nu mai formează un cuplu, la nici o lunp de când relația a fost făcută publică. Acum, impresara anunță că s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf și că au o relație bună.

Anamaria Prodan și Reghecampf au fost împreună timp de 15 ani și au un fiu, pe Laurențiu Reghecampf Junior, care are acum 14 ani. Impresara spune că deciziile în privința fiului le iau întotdeauna împreună, iar acesta va merge în SUA, la o academie de fotbal.

Citește și: Pe cine a pus ochii Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea. „Îl voi lua de bărbat în secunda doi!”

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă. De când presa a dispărut așa din viața noastră, a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!

Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă, el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Va locui singur, are 14 ani, trebuie să învețe să se descurce singur în viață”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Citește și: Anamaria Prodan revine în forţă la TV. Unde o poţi vedea: „Am bătut palma, reality show, film, o să fie foarte frumos!”

Acum, celebra impresară spune că este în căutarea unui bărbat care să îi semene și care să o înțeleagă așa cum e.

„Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi! Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei.

Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt”, a mai spus vedeta.