Marea împăcare dintre CRBL și Cornel Păsat. În urmă cu 14 ani se certau ca la ușa cortului : „Și-a cerut iertare în genunchi”

Securea războiului dintre CRBL și Cornel Păsat a fost îngropată. Ce spune dansatorul despre scandalul de acum 14 ani.

29 mart. 2023, 13:11
Marea împăcare dintre CRBL și Cornel Păsat. În urmă cu 14 ani se certau ca la ușa cortului : „Și-a cerut iertare în genunchi”
CRBL și-a cerut iertare în genunchi de la dansator

În 2009, Cornel Păsat și CRBL au participat împreună la un show de supraviețuire, iar relația dintre cei doi a devenit din ce în ce mai tensionată pe parcursul emisiunii. Lucruile au degenerat, iar CRBL l-a înjurat pe dansator folosind un limbaj vulgar.

CRBL i-a cerut iertare lui Cornel Păsat

După 14 ani, cei doi au decis să lase totul în urmă. Cel care a făcut pasul spre împăcare a fost CRBL care și-a cerut iertare de la dansator într-un mod la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Acesta ar fi venit în genunchi în fața lui pentru a-și cere scuze pentru comportamentul din trecut.

Citește și: Scandal în showbiz. Acuzații grave la adresa lui CRBL, din partea Addei: „Am simțit că-mi pică cerul în cap”

Cornel Păsat a evitat să reacționeze la acea vreme pentru a nu încălca normele contractuale ale showului, pentru că risca eliminarea și ar fi fost nevoit să plătească 100.000 de euro.

„Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi. Nu suntem, însă, prieteni. Ne-am mai intersectat pe la evenimente, doar ne salutăm.

Citește și: CRBL, mesaj acid pentru românii din străinătate: „Lăsați mimatul bunăstării, că nu ajută pe nimeni”

Am înțeles că producătorii voiau conflicte pentru rating. Dar el a întrecut orice vulgaritate. M-a înjurat tot timpul, într-un limbaj chiar pornografic. Chiar am avut un șoc atunci. Nu mă așteptam să fie așa de conflictual și fără motiv. Consideram că devenisem prieteni. Dacă-l loveam, aveam clauză în contract. Mă dădeau afară din emisiune și trebuia să plătesc 100.000 de euro”, a mărturisit acesta, potrivit cancan.ro.