CRBL, mesaj acid pentru românii din străinătate: „Lăsați mimatul bunăstării, că nu ajută pe nimeni”

CRBL, mesaj acid pentru românii din străinătate. În urmă cu şase ani, artistul se decidea să se mute în Spania, alături de soţia şi fiica lor. Acum, vrea să se întoarcă definitiv în România şi face demersuri în acest sens.

10 nov. 2022, 09:21
CRBL, mesaj acid pentru românii din străinătate: „Lăsați mimatul bunăstării, că nu ajută pe nimeni”
CRBL, mesaj acid pentru românii din străinătate

CRBL, mesaj acid pentru românii din străinătate. Cântăreţul a fost invitat  în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. În cadrul show-ului, artistul a fost întrebat de câte a fost nevoit să mimeze bunăstarea, acesta fiind sincer si recunoscând ca a mimat bogăția de foarte multe ori.

CRBL, mesaj acid pentru românii din străinătate

Cu timpul am înțeles că, cu cât rămâi tu, cu atât poți să fii mai împăcat cu tine. Cu cât mimezi bunăstarea și vrei să te înconjori de ce crezi că-s permiți doar ca să faci o impresie bună în societate și nu numai, cu atât te minți pe tine.

Eu iubesc România și iubesc românii. Am stat și foarte mult plecat pe afară, i-am întâlnit și acolo. Suntem foarte tari. Avem minusurile noastre, dar să nu credeți că sunt doar ale noastre. Aceste minusuri sunt peste tot, doar că sunt văzute diferit. Îi rog pe toți românii să fie cât mai naturali. Lăsați mimatul bunăstării, că nu ajută pe nimeni. Ăsta sunt. Pui capul pe pernă și știi că asta ești. De ce te trezești mâine? Tu știi„, a spus CRBL.

Citeşte şi: Cum arată fosta soție a lui CRBL. Puțini știu că artistul a fost căsătorit prima dată la 20 de ani, cu Andreea, alături de care a stat 7 ani

Decizia mutării în Spania venise după o vacanţă unde a fost împreună cu soţia lui. Le-a plăcut foarte mult zona, aşa că, după încă o lună petrecută acolo, a hotărât să se mute cu totul. Însă, după şase ani, deşi îi place mult acolo, se gândeşte mereu la România şi la oamenii de aici.

Prima dată am plecat în Spania, cu Elena, într-o vacanță de zece zile. Ne-a plăcut zona atât de mult încât am luat decizia să mai face o vacanță de o lună. După o vacanță de o lună, am luat decizia cu Elena să ne mutăm un an în Spania.

Alesia avea 5 ani. Am găsit și o școală engleză, pentru Alesia. Am găsit și chirie. N-am plecat cu toate de acasă. Am plecat provizoriu. Iar acolo am început să înțelegem ce înseamnă Spania. A trebuit să ne facem acte. Alesia mergea la școală. Am început să simțim spaniolul. Ne-a plăcut. Am găsit plusuri și minusuri. Apoi am revent în țară.

În România am găsit alte minusuri și iar ne-am dorit să plecăm în Spania. Și am plecat. Dar e trist să stai în chirie în Spania, deoarece au apartamentele mici. Nu aveam bani să închiriez ceea ce îmi place. Stăteam cu gândul mereu acasă.

De aceea când am plecat a doua oară în Spania, am vândut tot din România. Am plecat cu trei camioane, cu studio, cu toate. Acum totul este acolo, dar gândul este aici. Pe mine mă cheamă România acasă, pentru că acolo mă simt ca un nomad, care nu are țară„, a mai dezvăluit CRBL.