Marea iubire a lui Dani Oţil, înainte de Mihaela Rădulescu

Înainte de a deveni celebru şi de a avea o relaţie controversată de iubire cu Mihaela Rădulescu, Dani Oţil a fost un om normal care a avut o viaţă şi o relaţie normală. Prima lui iubire se pare că a fost o tânără obişnuită din Timişoara.

RomaniaTV.net
28 nov. 2014, 18:36

Dani Oţil a avut  acum 7 ani o relaţie de iubire cu o tânără din Timişoara pe nume Oana Vădeanu, în vârstă de doar 18 ani. Pentru că iubirea face minuni, cei doi au ajuns să lucreze împreună, iar după câteva luni s-au hotărât să se mute la Bucureşti, unde aveau să înceapă o nouă viaţă în doi.

Planurile însă le-au fost date peste cap, atunci când Dani a intrat în televiziune şi avea matinalul de la Naţional TV, împreună cu Răzvan.

Relaţia lor a început să se deterioreze, pentru că se vedeau din ce în ce mai rar, cu toate că mai locuiau împreună din când în când. În final, ei au decis să se despartă în 2005.

După trei ani de alte relaţii noi, Dani Oţil forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu, iar Oana se pare că s-ar fi căsătorit în Mexic, scriu cei de la WOWBiz.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu, reacţie FABULOASĂ după despărţirea OFICIALĂ de Dani Oţil