Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii. Cum s-a fotografiat la 53 de ani femeia care are doi copii cu miliardarul român: „Bombă atomică!” FOTO

Sophie Ayad, jurnalista de origine egipteană care a avut timp de nouă ani o relaţie cu miliardarul român Ion Ţiriac, are 53 de ani, dar face în continuare furori cu imaginle postate pe reţelele sociale.

04 apr. 2023, 15:21
Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii. Cum s-a fotografiat la 53 de ani femeia care are doi copii cu miliardarul român: „Bombă atomică!” FOTO
Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii. Cum s-a fotografiat la 53 de ani femeia care are doi copii cu miliardarul român: "Bombă atomică!"

Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii. Sophie Ayad a postat o imagine la plajă, acolo unde este de nelipsit. „Care este superputerea ta?”, şi-a întrebat fanii de pe contul de Instagram, iar aceştia au luat foc! „Bombă atomică”, „Superbă!”, „Ce frumuseţe!”, au fost comentariile pe care le-a primit Sophie Ayad.

Sophie Ayad are doi copii cu Ion Ţiriac, pe Mihai Karim şi pe Ioana Natalia. Miliardarul mai are un băiat, pe Alexandru Ion Ţiriac, din mariajul cu Mikette von Issenberg.

Citeşte şi: Cum arată femeia misterioasă care îl însoțește pe Ion Țiriac peste tot. Primele imagini, cum au fost surprinși cei doi

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri. Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea acum ceva timp Sophie Ayad.

Citeşte şi: Ion Țiriac, colaborator al Securității cu acte în regulă! Documentul semnat de cel mai bătrân informator în viață

Deși se spune că Sophie Ayad a fost și va rămâne mare iubire a lui Ion Țiriac, miliardarul român a pierdut șirul cuceririlor. De-a lungul timpului în presă au apărut foarte multe povești despre viața amoroasă a fostului tenismen. „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte din avere”, a spus Ion Ţiriac.