Cum arată femeia misterioasă care îl însoțește pe Ion Țiriac peste tot. Primele imagini, cum au fost surprinși cei doi

La 83 de ani, Ion Țiriac îşi păstrează titlul de mare cuceritor de femei tinere şi frumoase. Ultima dovadă reprezintă o brunetă misterioasă alături de care miliardarul a fost surprins recent.

25 ian. 2023, 08:56
Cum arată femeia misterioasă care îl însoțește pe Ion Țiriac peste tot. Primele imagini, cum au fost surprinși cei doi
Cum arată femeia misterioasă care îl însoțește pe Ion Țiriac peste tot

Cum arată femeia misterioasă care îl însoțește pe Ion Țiriac peste tot. Deși Ion Țiriac își ține viața personală departe de ochii curioșilor, din când în când este surprins în compania unei femei tinere și frumoase.

Citește și Ion Țiriac a achiziționat două „lebede”. Miliardarul român are peste 50 de safariuri în Africa

Cum arată femeia misterioasă care îl însoțește pe Ion Țiriac peste tot

În ultima perioadă, omul de afaceri a fost surprins de paparazzi în diverse localuri de fițe din Capitală alături de o femeie tânără și misterioasă despre care nu se știu prea multe lucruri, potrivit Mediaflux. 

Miliardarul a fost văzut încă de la finalul anului trecut în compania femeii misterioase. Prima dată cei doi au fost surprinși într-o cafenea din Pădurea Băneasa, iar ce le-a atras atenția paparazzilor a fost ținuta miliardarului care îi dădea un aer mult mai tineresc. Mai mult, aceasta se asorta cu doamna misterioasă de lângă el, însă nimeni nu credea că este ceva între ei.

Atunci când cei doi au fost surprinși în diverse locuri de fițe din Capitală, oamenii au început să se întrebe dacă nu cumva între ei s-a născut idilă.

Zilele trecute, cei doi au fost surprinși într-o cafenea din București pentru a treia oară, însă de această dată în ipostaze mult mai tandre decât de obicei ceea ce dovedește faptul că între ei lucrurile au avansat destul de mult.

Față de întâlnirile precedente în care cei doi au fost văzuți destul de serioși, de această dată fostul tenismen și tânăra misterioasă au vorbit foarte mult și și-au zâmbit în continuu arătând că se simt bine în compania celuilalt.

Ion Ţiriac s-a mutat din România

Ion Ţiriac s-a mutat din România și a făcut dezvăluiri despre pasiunea sângeroasă pe care o are. Al doilea cel mai bogat român este un împătimit al vânătorii. A recunoscut că a pus pușca în mână, pentru prima dată, chiar înainte de a deveni major.

În Namibia, Ion Țiriac are la dispoziție două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari. Ion Țiriac a recunoscut că s-a mutat din România și că se simte excelent pe proprietatea lui din Africa, scrie as.ro.

Marea pasiune l-a costat o avere pe Ion Țiriac. Pe durata pandemiei, miliardarul român și-a cumpărat un domeniu de senzație în „inima” Africii, pe care ar fi achitat nu mai puțin de 5.5 milioane de euro. A plătit și alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

„Eram tinerel, din întâmplare, Costică Năstase când nu s-a prezentat o dată să joace cu dumnealui, m-au luat pe mine, m-au sculat, eu eram la Steaua pe vremea aia, așa, și să joc cu dumnealui, mă ducea vineri seara la Brașov, că familia mea era la Brașov, și duminică, atunci când se întorcea, mă întorcea și pe mine cu mașina. Și pe urmă m-am dus la o vânătoare, două trei, pe urmă am luat și pușca în mână, la 16-17 ani, și am devenit mare pasionat. O am și acum.

Citește și Fost tenisman şi crainic la Europa Liberă, dezvăluiri despre rolul lui Ion Ţiriac în Securitate: „Era ‘tablagiu’ pe hârtie, dar a început să urce destul de repede în grad. La 33-34 de ani era deja colonel”