Marea MAHMUREALĂ. După BEŢIA din weekend, Chiricheş umilit în teren: Tottenham – City 1-5 VIDEO

Vlad Chiricheş a fost titular în meciul pe care Tottenham Hotspur l-a jucat acasă, cu Manchester City, în etapa a 23-a din Premier League. Oaspeţii au câştigat meciul cu un categoric 5-1.

30 ian. 2014, 07:17
Marea MAHMUREALĂ. După BEŢIA din weekend, Chiricheş umilit în teren: Tottenham – City 1-5 VIDEO

Vlad Chiricheş a fost iertat de managerul lui Tottenham, Tim Sherwood, după escapada din weekend, când mort de beat abia se ţinea picioare la ieşirea dintr-un club şi chiar a fost titularizat în derby-ul cu Manchester City, jucat miercuri seara pe White Hart Lane.

Citeşte şi Vlad Chiricheş, mort de beat la ieşirea din club. Imagini incredibile cu căpitanul naţionalei

Nu doar Chiricheş, ci întreaga echipă a lui Tottenham a părut mahmură. Coşmarul a început încă din minutul 15, când Kun Aguero a marcat al 25-lea său gol în toate competiţiile pentru Manchester City, devenind al cincilea jucător din istoria campionatului Angliei care atinge atât de rapid bariera de 50 de goluri (în 81 de partide). Argentinianul a deschis scorul cu un şut superb, la colţul lung, după ce s-a desprins chiar de cângă Chiricheş.

Diferenţa a fost făcută însă de arbitru, care a acordat penalty pentru City în minutul 50 şi l-a eliminat exagerat pe Danny Rose, cu un om în plus şi 2-0 pe tabelă Manchester distrându-se cu adversara sa.

În urma acestui succes cu 5-1 City a preluat şefia Premier League, având un punct avans faţă de Arsenal, în timp ce Tottenham rămâne pe locul 5.


Tottenham Hotspur 1-5 Manchester City All Goals de all-goals