Marele Benefic Jupiter aduce un „an de smarald” pentru aceste zodii. Urmează luni de abundenţă financiară

Planeta Jupiter, cunoscută ca planeta norocului și a abundenței, își petrece timpul în aceste două semne pe tot parcursul anului 2024.

15 apr. 2024, 11:06
Marele Benefic Jupiter aduce un „an de smarald” pentru aceste zodii. Urmează luni de abundenţă financiară

Pentru aceste două ZODII urmează un „AN DE SMARALD” grație Marelui Benefic Jupiter.  Termenul „an smarald” în astrologie, inventat de renumita astrologă Susan Miller, se referă la perioada în care Jupiter, planeta norocului și abundenței, își petrece timpul într-un semn zodiacal. Cei care experimentează un an smarald sunt cei care pot trăi o abundență în cea mai mare parte a vieții lor.

Mihai Voropchievici, topul celor mai puternice zodii: Mută munţii din loc!

2 semne zodiacale care experimentează un norocos „an smarald” în 2024
Pentru anul 2024, Jupiter va fi în semnele Taur (de la ianuarie până la 25 mai 2024) și Gemeni (de la 25 mai până la anul următor), binecuvântând aceste două semne cu un an smarald.

Planeta benefică Jupiter aduce de obicei începuturi proaspete, mai multe oportunități de venit, creștere în carieră și chiar romantism. Cei cu Jupiter tranzitat în soarele și ascendentul lor pot simți cel mai mult efectele.

TAUR
Chiar dacă ai putea întâmpina aceleași lecții ca anul trecut, ești pregătit pentru faza următoare. Jupiter, planeta abundenței, a cunoașterii și a expansiunii, va continua să tranziteze semnul tău până la 25 mai 2024.

În cariera ta, ai putea obține mai multă claritate în direcția în care vrei să mergi. Ai putea începe în sfârșit proiecte care au fost în etapa de planificare, deoarece Jupiter te ajută să cercetezi cum să asamblezi piesele eficient.

În restul acestui tranzit, vei avea încredere în tine mai mult, vei face mai multe conexiuni și vei întări relațiile existente. Dacă ai ignorat mesajele din perioada retrogradă a lui Jupiter din 2023, acesta este anul în care Jupiter va continua să te învețe. Acum că planeta este directă, poți să te aștepți să te mândrești mai mult cu tine și cu munca pe care o creezi.

Citeşte şi: Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Aceasta este o amintire să fii cel mai mare susținător al tău și să-ți recunoști succesele, chiar și cele mai mici victorii. Există încă o mulțime de oportunități de a întâlni oameni noi, de a învăța lucruri noi și de a crea magie până în mai. Jupiter vrea să te simți încrezător, să te distrezi și să fii acolo pentru tine. Cu Saturn în Pești, tranzitul este de ajutor, ajutându-te să faci lucrurile, să nu te copleșești și să ai încredere în proces.

GEMENI
La 25 mai 2024, Jupiter va intra în semnul tău, extinzând comunicarea și cunoștințele la nivel colectiv, dar acest lucru se va extinde și te va ajuta să evoluezi.

Când Jupiter face cuadratură cu Saturn de câteva ori în acest an, poate fi o tranzitare care te ancorează și pune multe lucruri în perspectivă. Accentul în timpul acestei tranzitații provocatoare va fi să ai încredere în tine și în scopul tău și să nu renunți. Cuadratura cu Saturn ar putea să te facă să preiei mai multe responsabilități în timp ce navighezi prin tranzit. Ia lucrurile încet și fii răbdător.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.