Marele regret al lui Nicolae Guță. Manelistul nu o mai poate ascunde

Pentru prima dată, Nicolae Guță a hotărât să vorbească deschis despre neajunsurile din viața sa. Deși are 12 copii, nu se poate bucura din plin de ei, susține manelistul. 

26 feb. 2023, 14:01
Marele regret al lui Nicolae Guță. Manelistul nu o mai poate ascunde

Nicolae Guță s-a iubit de-a lungul timpului cu mai multe femei, relații în urma cărora au rezultat 12 copii. Cântărețul este supărat că niciun copil nu se mai află lângă el.

„Regret că nu am un control deplin asupra copiilor mei, pentru că am copii cu mame diferite. Nu vreau să critic mamele lor sau să intru în polemică, dar fiecare dintre noi, referitor la ceea ce gândesc eu și la mamele lor, suntem cu păreri diferite, cu statut diferit și percepții diferite.

Doar că eu dacă am rămas de atâția ani în muzică, în picioare și copiii mei au un statut, înseamnă că felul meu de a percepe viața nu a fost greșit. Mi-aș dori, așa cum am spus, nici stropii de ploaie asupra copiilor mei să nu ajungă.

Dat fiind faptul că sunt departe de mine, sunt într-un alt concept al vieții, sub o altă îndrumare, asta pot să spun că e unul dintre regretele mele”, a dezvăluit Nicolae Guță, pentru Spynews.ro.

 

Nicolae Guță a încheiat amiabil fiecare relație, susține manelistul

 

Manelistul susține că în relația cu femeile din viața sa, a fost mereu un getleman.

„Regret că l-am pierdut pe frățiorul meu, pe Samir, dar regrete vis a vis de mine sau despre viață în general nu am.

Sunt un om asumat, am o vârstă la care toți cei care ajung la vârsta asta trebuie să fie asumați, iar la rândul meu eu mi-am încheiat conturile și ale dragostei, nu am lăsat pe nimeni disperat în spatele meu, n-am lăsat pe nimeni necăjit, pe nimeni sărac, n-am căutat să aduc nimănui suferință sau răutate, atâta timp cât am trăit cu femeile, cel puțin, cu care am copii, deci mi-am încheiat toate aceste lucruri într-un mod onorabil”, a mai transmis Nicolae Guță.