O femeie din Argeş a fost arestată pentru că a şantajat un preot din sat cu fotografii compromiţătoare

O femeie din Argeş a fost reținută după ce a cerut demisia unui preot, amenințându-l cu publicarea unor fotografii în care acesta apare alături de o altă femeie, nu cu soția lui. Pentru că preotul nu a cedat, femeia a publicat pozele.

24 feb. 2023, 20:40
O femeie din Argeş a fost arestată pentru că a şantajat un preot din sat cu fotografii compromiţătoare

Polițiștii din Pitești au identificat-o și reținut-o pe femeia de 51 de ani, din Băbana. Din cercetări, s-a stabilit că în iulie 2022, femeia ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spațiul public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu își va da demisia din funcția de preot, pe care o deținea.

Ulterior, amenințările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile, scrie Mediafax.

Miercuri, femeia a fost depistată și condusă la sediul poliției, unde a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Potrivit unor surse judiciare, o persoană l-a văzut pe bărbatul respectiv, preot, la mare cu o altă femeie decât soția lui. Informația a ajuns la femeia de 51 de ani din Băbana, care a schimbat imediat biserica, fiindcă nu îl mai accepta pe preot. Apoi, i-a cerut să plece din funcție, în caz contrar urmând să publice pozele. Pentru că părintele a refuzat, femeia a apelat la presă și imaginile au fost publicate.

Citeşte şi: Încăierare ca în filme între primarul şi preotul unei comune din Vrancea. Mărul discordiei: o troiţă ridicată ilegal

„În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au identificat și reținut o femeie de 51 de ani, din Băbana.

Din cercetări, s-a stabilit că în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spațiul public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu își va da demisia din funcția pe care o deținea.

Ulterior, amenințările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză.

În ziua de 22 februarie a.c., cea în cauză a fost depistată și condusă la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, a transmis IPJ Argeş, vineri dimineaţă.

Citeşte şi: „Monstrul din Caracal” s-a pocăit. Gheorghe Dincă a primit botezul penticostal chiar în penitenciar