Marele trigon de Pământ – 14 septembrie 2023. Mercur iese din retrograd după Luna nouă

Pe 14 septembrie 2023 avem o Lună nouă în Fecioară. Aceasta este una dintre cele mai norocoase – și cele mai importante – Luni noi ale anului.

14 sept. 2023, 06:00
Marele trigon de Pământ – 14 septembrie 2023. Mercur iese din retrograd după Luna nouă

Patronul Lunii noi în Fecioară, Mercur, iese din retrograd la doar câteva ore după această lună nouă. Ceva în viața ta se mișcă în sfârșit înainte. Vei vedea progres real sau o soluție magică la ceva care părea blocat sau rupt dincolo de orice reparare.

După ce am plâns pentru Venus retrograd, după ce am încetinit ritmul pentru a repara ceea ce nu funcționa cu Mercur retrograd în Fecioară, acum este momentul să îmbrățișăm lecțiile învățate și să înaintăm cu înțelepciune și claritate renăscută în stil Fecioară.

Marele trigon de Pământ și Luna nouă în Fecioară
Luna Nouă în Fecioară este parte componentă dintr-un magic trigon de Pământ, alături de Uranus în Taur și Pluto în Capricorn. Marele Trigon de Pământ este darul Universului pentru munca ta grea. Trigonul urmează întotdeauna cuadraturilor. După ce ne adaptăm la provocările mediului (cuadraturi), integrăm lecțiile și obținem ceva în proces (trigon).

Numerele norocoase la Loto 6/49. Mihai Voropchievici ştie ce trebuie să mizezi pentru a lua marele pot
Marele Trigon de Pământ ne oferă forța și priceperea practică de a stabili o bază solidă pentru a ne atinge obiectivele. Dar e ceva și mai mult de atât. Marele Trigon de Pământ a Lunii Noi este, de asemenea, activat de o opoziție cu Neptun. Neptun împinge limitele noastre și ne invită să visăm grandios. Pe hârtie, ideile noastre pot părea imposibile și impracticabile. S-ar putea să auzi oameni care spun „Asta nu va funcționa”.

Într-o lume a visătorilor fără speranță și a pesimiștilor, fii un magician. Stabilește-ți visul, reconfigurează-l și apoi fă-l realitate. Odată ce iei decizia de a-ți urma visul, întregul Univers (Neptun face sextil Pluto și Uranus) conspiră în favoarea ta. Dacă poți să visezi, atunci poți să realizezi! Și abordarea meticuloasă a Fecioarei îți va oferi harta practică pentru a ajunge acolo.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Racii sunt avertizați de astre

Orice plantăm în acest moment (Luna nouă) va înflori în cele din urmă în ceva frumos și magic (Neptun).

Pentru a profita de această energie, scrie-ți intențiile în următoarea perioadă. Iată și alte câteva sugestii pentru stabilirea de intenții:

🌚 Stabilește-ți obiective clare: Fecioara apreciază cifrele sau, dacă ceea ce dorești nu este cuantificabil, fă-l cât mai specific posibil.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.