Margareta Clipa, despre focarul de coronavirus de la Suceava: Nu este atât de dramatic şi de tragic

Interpreta de muzică populară Margareta Clipa a povestit cum a reuşit să își păstreze şi sănătatea şi optimismul în timpul pandemiei de coronavirus. Artista consideră că în curând va fi descoperit antidotul împotriva noului coronavirus. 

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 19:08
Margareta Clipa, despre focarul de coronavirus de la Suceava: Nu este atât de dramatic şi de tragic

Margareta Clipa a declarat pentru Radio Top Suceava că a ascultat sfatul autorităţilor şi a stat acasă în timpul pandemiei de COVID-19. Interpreta de muzică populară susţine că nu a avut timp să se plictisească pentru că are un nou CD. Aceasta a explicat că a imprimat CD-ul, în luna octombrie a anului trecut,  la Chişinău, împreună cu Orchestra „Busuioc Moldovenesc”, dirijată de Mihai Amihălăchioaie. 

Citește și: Gigi Becali, dezlănţuit! „Noaptea la drogangeală, la curvăsăreală, la băutură, toate se închid! Bisericile se deschid!”

Cu toate acestea, CD-ul interpretei nu a fost lansat din cauza pandemiei de COVID-19.

 „Din repertoriul nou, mi-am făcut colaje, că dacă este nou eu trebuie să-l repet… Şi atunci, eu îl repet. Îmi repet pentru ca în perioada următoare să vin cu lucruri noi, dar învăţate”, a spus Margareta Clipa. 

Interpreta a ținut în toate această perioadă legătura cu colegii săi și consideră că trebuie să trecem prin această perioadă cu optimism.

”Sigur că da. Vorbim. Noi cei care cântăm, trece viaţa mult mai uşor. Având legătura cu publicul, chiar dacă acum lipseşte, nu e o dramă. Doamne fereşte. Părinţii şi bunicii şi străbunicii noştri au trecut prin război, prin lagăre, prin bolile care au fost atunci, tifos, păduchi, foamete. Nu e atât de dramatic şi atât de tragic. Nu trebuie să luăm lucrurile aşa. Trebuie să privim optimist, convinşi fiind de faptul că vom depăşi această perioadă” , susține interpreta.

Margareta Clipa este de părere că pentru boala care s-a extins pe toată planeta se va găsi un leac.

”Pentru această boală care a cuprins tot Pământul se va găsi şi un antidot. Pentru că sunt atâţia oameni de ştiinţă, sunt atâţia oameni deştepţi, care vor găsi şi un vaccin pentru coronavirus. Eu nu disper, pentru că ştiu că Dumnezeu a lăsat pe pământ pe fiecare cu câte ceva, cu un dar şi cu un har. Şi eu nu cred că nu există în studiu şi un vaccin pentru coronavirus”, a mai spus Margereta Clipa.