Margherita de la Clejani, apariție șoc la Nea Marin. Pe tocuri și în haine de club pe drum de țară: „Mă simt ca Scufița Roșie”

Margherita de la Clejani i-a lăsat pe toți cu gura căscată la emisiunea "Poftiție pe la noi". Tânăra a venit apărut pe tocuri, ca o divă într-un club, iar reacțiile concurenților au fost pe măsură.

23 ian. 2022, 23:58

Margherita de la Clejani a făcut senzație la emisiunea „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară”, deoarece tânără și-a făcut apariția în peisajul rural, îmbrăcată ca și cum ar fi sosit în cel mai de fițe club din Capitală.

Lovitură uriașă pentru Margherita de la Clejani! Ar putea ajunge direct după gratii din cauza drogurilor

Fiica Clejanilor a vent îmbrăcată într-un compleu cu imprimeu, tânăra a mizat pe o bască roșie și desigur o pereche de pantofi cu toc pentru a face impresie și a ieși în evidență.

„M-am pregătit intens (…) Cred că orice domnișoară care se respectă trebuie să poarte tocuri”, a spus Marga la testimonial, înainte de a se confrunta cu drumul pietruit al resortului în care era cazată.

Margherita a reușit să se deplaseze către micul dejun, ajutată și de Cătălin Cazacu.

„Mă simt ca Scufița Roșie!”, a spus ea.

Cătălin Cazacu, campion la motociclism, a dat dovadă că este și un băiat extrem de educat, așa că ajutat-o pe artistă, cu atât mai mult cu cât cei doi se cunosc de ceva vreme, iar între ei există o relație de prietenie.

„Pe Margherita o cunosc de ceva vreme. Ne-am tot intersectat și prin emisiuni, și prin oraș. E un personaj delicios, de care n-ai cum să te plictisești niciodată”, a spus actualul iubit al Ramonei Olaru.

Marga și Cazacu au ajuns împreună la micul dejun, iar fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a apreciat comportamentul motociclistului.

Margherita de la Clejani, în scandalul lui Micutzu. Ce legătură are cu bătaia

Margherita de la Clejani și Cazacu și-au analizat comportamentul și personalitatea, iar artista a ajuns la concluzia ca motociclistul are câte puțin din trăsăturile lui Ferdinand, Carol I și Sfântul Petru. Cazacu a reușit să afle cum evoluează comportamentul Margheritei pe parcursul unei zile.

„De la ora 5 la ora 8, Margherita Morningstar, soția lui Lucifer. De la ora 16 sunt Marclee, pe life & style, fashion”, a spus tânăra.

„Sunt rebelă, poți face orice cu mine, de o spontaneitate încântătoare și să vină elicopteru’, să plimb fotomodelu'”.