Lovitură uriașă pentru Margherita de la Clejani! Ar putea ajunge direct după gratii din cauza drogurilor

Pedeapsă dură pentru Margherita de la Clejani în scandalul drogurilor. A fost condamnată la o amendă penală de 16.000 de lei pentru că s-a urcat la volan fiind sub influența drogurilor.

02 ian. 2022, 08:37
Lovitură uriașă pentru Margherita de la Clejani! Ar putea ajunge direct după gratii din cauza drogurilor

Margherita de la Clejani ar putea petrece o vacanță în Penitenciarul Târgșor, după ce procurorii au cerut în cazul ei o pedeapsă mai aspră.

Luna trecută, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au decis să îi dea un avertisment. Momentan e la prima condamnare și a primit amenda respectivă de 16.000 de lei care, dacă nu va fi achitată, se va transforma în 200 de zile de închisoare.

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, a fost decizia instanței. Însă procurorii nu au fost mulțumiți de pedeapsa primită de șoferița drogată, așa că au cerut o pedeapsă mai aspră, ca să învețe minte.

Citește și Margherita de la Clejani este în stare de șoc. Magazinul pe care-l deține în centrul Bucureștiului a fost vandalizat: „Mă întreb oare de ce? Nu am duşmani” VIDEO

Drogurile l-au adus și pe Fulgy, fratele Margheritei, în fața instanței. La cererea procurorilor care l-au trimis în judecată pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist după ce a fost prins drogat la volan, „prințișorul Clejanilor” a fost obligat, recent, să-și trateze problemele pe care le are la cap din pricina substanțelor interzise, potrivit Spynews.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”.