Margherita de la Clejani, mesaj impresionant de la Viorica cu ocazia zilei de naștere. Cum arăta fiica Clejanilor când era mică

Margherita de la Clejani a împlinit 29 de ani, iar mama ei, Viorica a postat un mesaj impresionant alături de o poză care a surprins pe toată lumea.

07 aug. 2021, 11:35

Margherita de la Clejani a împlinit frumoasa vârstă de 29 de ani și a celebrat acest eveniment cu o petrecere fastuoasă.

Fiica Clejanilor a fost dintotdeauna un exemplu de cumințenie comparativ cu fratele ei mai mic, Fulgy. În ciuda micilor derapaje pe care tânără le-a avut de-a lungul timpului, în ochii părinților Marga se bucură de sprijin necondiționat din patea lor.

Viorica nu a putut rrata șansa de a-și manifesta public dragostea față de fiica ei, așa că artista a postat pe Instragram un mesaj emoționant alături de o poză surprinzătoare, care o înfățișează pe Margherita la câțiva anișori.

„La mulți ani fata mea, Dumnezeu să te binecuvânteze” a scris Viorica de la Clejani, în dreptul pozei cu fiica ei pe când era mică.

Fanii au reacționat imediat la poză și au felicitat-o pe Viorica cu ocazia zilei de naștere a Margheritei. Printre cei care au transmis mesaje cu urări, s-a numărat și Daniela Gyorfi, care i-a transmis Margheritei „La mulți ani!”

Margherita de la Clejani. Primul iubit oficial rupe tăcerea

Margherita de la Clejani

 este o prezență mult mai discretă în showbiz decât fratele ei, Fulgy. Recent, fiul Clejanilor a făcut declarații scandaloase în care susținea că sora lui ar fi fost violată atunci când aceasta avea 13-14 ani de către Dan Bursuc. Se pare că adevărul este altul, conform celor declarate în urmă cu ceva timp de către primul iubit oficial al Margheritei, Peter Kai.

Peter Kai și fiica Clejanilor au trăit o intensă poveste de dragoste în 2015, idilă care din păcate s-a sfârșit cu scandal și regrete din partea Margheritei. În ciuda imaginilor cu cei doi tineri în care ei își manifestă iubirea pasională unul față de celălalt, Margherita nu a avut prea multe amintiri frumoase despre această relație.

Peter Kai a avut un moment de indiscreție când a mărturisit în 2015, că el ar fi luat fecioria Margheritei, care la acea vreme avea 23 de ani.

„In 2015 sa fii virgina e greu. Să fim seriosi, nu stiu de ce vrea sa se creada asta. Minte, nu mai este virgina, dar e treaba ei daca asa vrea sa spună”, a declarat la vremea aceea Peter Kai, conform CanCan.

 


loading...