La ce vârstă a „devenit femeie” Margherita de la Clejani. Primul iubit oficial rupe tăcerea

Margherita de la Clejani și-a pierdut fecioria în 2015, iar norocosul a fost chiar iubitul de la vremea respectivă, Peter Kai. Această informație ar contrazice zvonurile conform cărora fiica Clejanilor ar fi fost "siluită" la 14 ani.

21 iul. 2021, 20:49
La ce vârstă a „devenit femeie” Margherita de la Clejani. Primul iubit oficial rupe tăcerea

Margherita de la Clejani

este o prezență mult mai discretă în showbiz decât fratele ei, Fulgy. Recent, fiul Clejanilor a făcut declarații scandaloase în care susținea că sora lui ar fi fost violată atunci când aceasta avea 13-14 ani de către Dan Bursuc. Se pare că adevărul este altul, conform celor declarate în urmă cu ceva timp de către primul iubit oficial al Margheritei, Peter Kai.

Peter Kai și fiica Clejanilor au trăit o intensă poveste de dragoste în 2015, idilă care din păcate s-a sfârșit cu scandal și regrete din partea Margheritei. În ciuda imaginilor cu cei doi tineri în care ei își manifestă iubirea pasională unul față de celălalt, Margherita nu a avut prea multe amintiri frumoase despre această relație.

Peter Kai a avut un moment de indiscreție când a mărturisit în 2015, că el ar fi luat fecioria Margheritei, care la acea vreme avea 23 de ani.

„In 2015 sa fii virgina e greu. Să fim seriosi, nu stiu de ce vrea sa se creada asta. Minte, nu mai este virgina, dar e treaba ei daca asa vrea sa spună”, a declarat la vremea aceea Peter Kai, conform CanCan. 

De la momentul acela, Margherita de la Clejani nu a mai fost văzută cu niciun iubit prin oraș sau pe la evenimente.

Margherita a făcut declarații după ce Fulgy a spus că a fost violată de Dan Bursuc

Cum a reacţionat Margherita după ce Fulgy a spus că a fost violată de Dan Bursuc. În timp ce impresarul maneliştilor a oferit și prima reacție, Margherita își vede nestingherită de viață.

Deși multă lume s-ar fi așteptat ca Margherita să infirme sau să confirme ceea ce susține fratele ei, aceasta își vede în continuare de viață, ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Margherita petrece, așa cum și-a obișnuit fanii, și nu pare să fie deloc afectată de problemele care s-au abătut asupra familiei sale. De altfel, tânăra a postat imagini alături de prietenii ei, de la diverse petreceri.

În schimb, Dan Bursuc s-a rezumat la o declarație simplă, dar prin care l-a pus la punct pe Fulgy. „E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice!”, a declarat impresarul maneliştilor.

În urmă cu câteva zile, Fulgy a făcut un live pe Instagram în care a făcut acuzaţii extrem de grave. „Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea. Tatăl meu, atunci, nu a luat nicio decizie”, a spus Fulgy.