Margherita de la Clejani, primul mesaj pe reţelele de socializare după accident. Ce a scris cântăreaţa la 5 dimineaţa

Margherita de la Clejani a postat o fotografie cu ea prin intermediul căruia a transmis un mesaj după accidentul în care a fost implicată sambata, 23 mai. 

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 08:24

Margherita a provocat un accident rutier în dimineața zilei de 23 mai pe o stradă din Capitală. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, iar cântăreața a fost testată atât cu alcooltestul, cât și cu drugtestul. Comportamentul acesteia a trezit suspiciuni oamenilor legii, iar aceștia au condus-o la IML.

Citește și: Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit

Conform poliției, în urma analizelor, s-a aflat că artista se afla sub influența stupefiantelor. Fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani s-a ales cu permisul suspendat pe perioadă determinată. Margherita este dispusă să plătească 2.000 de lei pentru a ieşi cât mai repede expertiza medico legală aflată în lucru pentru a primi mai repede rezultatele, iar dacă va fi găsită vinovată, riscă până la cinci ani de închisoare.

Dacă fratele său, Fulgy, a decis să-și închidă conturile de pe rețelele de socializare pentru a nu primi întrebări legate de acest subiect, Margherita nu este la fel de preocupată de acest aspect. Cântăreața este activă pe rețelele de sociale și a publicat un mesaj în jurul orei 5 dimineața.

”Îmi fac prezența, tu faci diferența”, a scris Margherita de la Clejani pe pagina ei de Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea.