Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat drogată la volan şi a făcut accident

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal şi trebuie să explice procurorilor de unde a luat drogurile. Surse din anchetă au susţinut pentru România TV faptul că expertiza toxicologică a indicat prezenţa în sânge a cel puţin patru substanţe interzise. 

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 07:10
Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat drogată la volan şi a făcut accident

Fiica cea mare a Clejanilor a ajuns în faţa anchetatorilor după două luni de la producerea accidentului din Bucureşti. Aceasta a trebuit să explice oamenilor legii de unde a făcut rost de droguri, după ce în expertiza toxicologică a reieşit faptul că a consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani ar fi consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină. Cântăreaţa, audiată la poliţie

Margherita s-a ales şi cu dosar penal, pe lângă permisul de conducere suspendat pe toată durată anchetei. Aceasta a fost audiată de către poliţiştii de la Brigada Rutieră, conform surselor România TV. Fiica Clejanilor ar fi consumat un cocktail de stupefiante format din patru droguri, printre care şi cocaină.

În luna mai Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident. În urma testului făcut la fața locului polițiștii au constantat că vedeta consumase droguri înainte să se urce la volan. Margerita a încercat să explice ce s-a întâmplat imediat după ce a fost audiată la Brigada Rutieră negând informaţia conform căreia ar fi consumat substanţe interzise.