Margherita de la Clejani se reapucă de cântat. Cum a reuşit Fulgy să îşi convingă sora să revină în industria muzicală

Este vesta bombă în showbizul românesc. Margherita de la Clejani vine din nou pe piața muzicală după o bună perioadă în care nu a mai activat în industrie.

09 iul. 2021, 17:56
Margherita de la Clejani se reapucă de cântat. Cum a reuşit Fulgy să îşi convingă sora să revină în industria muzicală

Margherita de la Clejani se reapucă de cântat. Fulgy a spus într-un interviu pentru „Xtra Night Show” că s-a reprofilat iar noua lui meserie este strâns legată de activitatea artistică a surorii lui, fiind noul impresar muzical al Margheritei.

Margherita de la Clejani se reapucă de cântat. Cum a reuşit Fulgy să îşi convingă sora să revină în industria muzicală

„Urmează marea redeschidere cu Margherita de la Clejani. Margherita se reapucă de cântat, după o pauză îndelungată uite că m-a ascultat Dumnezeu și am convins-o și eu oarecum și și-a dat și ea seama în același timp”, a spus Fulgy, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

De asemenea, tânărul de 23 de ani a explicat că se vor înțelege „la o sumă top” în funcție de calitatea persoanelor.

„Dumnezeu le-a aranjat pe toate. M-am rugat lui Dumnezeu să îi lumineze mintea. Era păcat ca o fată atât de frumoasă, talentată și inteligentă pentru că și ea ca mine domină. Margherita repetă încontinuu pentru că are auz absolut ca fratele ei. Până și când vorbim studiem. (…) I-am stabilit un onorariu Margheritei. În funcție de calitatea persoanelor ne vom înțelege la o sumă top. Marga nu va cânta la nunți, e showman, va cânta în cluburi sau la fratele meu, Joshua Castellano”, a completat el.

„Cât de orbi trebuie să fim noi cei din jurul său încât să nu realizăm că nu e bine. Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Ne păcălim singuri?! Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (…) Situația nu e bine deloc. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su.

Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…) Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla? Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de cel fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?”, a spus Dan Capatos.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, audiată din nou în „Dosarul drogurilor”. A trecut peste un an de la startul anchetei