Margherita s-a cuplat cu un celebru prezentator TV? Ce spune fata Clejanilor despre relaţia lor

Petrecere de zile mari în cadrul onomasticii Marei Bănică. La petrecere şi-a făcut apariţia şi frumoasa brunetă alături de Valentin Sanfira. Cei doi au zâmbit şi s-au simţit bine.

RomaniaTV.net
02 dec. 2017, 09:46
Margherita s-a cuplat cu un celebru prezentator TV? Ce spune fata Clejanilor despre relaţia lor

Au apărut împreună la onomastica Marei Bănică, însă Margherita de la Clejani şi prezentatorul Valentin Sanfira susţin că nu formează un cuplu.

Cunoscută pentru apariţiile sale spectaculoase, Margherita de la Clejani a radiat la braţul lui Valentin Sanfira. Distracţia a fost în toi, iar starea de bine a celor doi a putut fi observată de toată lumea prezentă la onomastica Marei Bănică.

Margherita susţine că este o femeie cu aşteptări ridicate, iar pretenţiile sale i-ar putea aduce singurătatea. Asta, bineînţeles, dacă nu găseşte un bărbat care să-i îndeplinească toate criteriile. Succesul Margheritei este deplin, dar la capitolul cu iubirea mai are de aşteptat, a declarat aceasta.

În ceea ce îl priveşte pe prezentatorul TV, Margherita a declarat că deşi au participat împreună în cadrul unei emisiuni, acolo unde au fost prezenţi şi părinţii artistei, relaţia dintre ea şi Valentin Sanfira a rămas o relaţie de prietenie.

Sursa: spynews.ro